Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.159 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,9%
  3. Не, но би пробала.

721 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

927 глас(а)
    26,5%
  1. PSEVDONIM

PSEVDONIM Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Во природата се си има своја намена! Вагината си е така конструирана да ако нешто влегува/излегува, таа да се шири и влажни додека пак анусот си е таков и се стега! Не сум пробала и не ми се сака анален. И ова не го велам дека имам предрасуди, ами дека така треба да биди.
    На тие што им е добро со анален не е заради тоа што имало многу нервни завршетоци, ами дека сето тоа е до моќта на мозокот. Нервните завршетоци служат за пренесување дразби до центарот предизвикани од материјалот спремен за дефекација.
    Уат кен ај сеј, среќа шо нема вакви завршетоци во ушните школки.

2. nobody.mk

nobody.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
  3. Sexycat

Sexycat Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Ok gi procitav site komentari i ke se potrudam da dolovam nekoj nov aspekt ovde. Prvo mnogu bitno e koga probuvate analen i zosto probuvate. Jas mnogu kasno pocnav so seksualniot cin iako imam jako libido , takov stav imam. Pa spored toa ne e isto da prakticirash sex koga si maloleten i polnoleten. Ne deka se menuva neshto kaj nekoi luge toa e do sozrevanjeto. Edno neka bide jasno, dokolku ste so covek pokraj vas sto mu veruvate dolgo e pokraj vas i imate seriozni nameri znaci se stremite kon brak i sl znaci ste so praviot covek spored vas so nego ste vo dobro i losho , nema nishto losho vo toa da probate se i da vidite sto sakate od sexot voopshto. Vo pravo se mnogu na forumot ne mozete od prvpat da kazete nejkam sakam zatoa sto realno prv vtor tretpat znaci na pocetok nikoj ne znae tocno sto pravi i sto ocekuva. Treba porelaksirano malku. A za toa higienski nehigienski i slicno ..ok dali e normalno jas i maz mi da se gadime eden od drug? znaete onaa recenicata gi primam site tvoi tecnosti i mirisi .... e zatoa vikam treba da znaete so koj , koga i zosto go pravite toa. Nie so mazot mi uzivame vo sexualniot cin bez predrasudi , vnimatelni sme, higienski e seto toa i sme srekni. Analniot sex moze da bide prekrasen, duri ima i neprijatni situacii koga ste so pravata licnost veruvajte toa ne e nishtooooo .... noviot aspekt vo muabetov e da se oslobodat mislite .... luge uzvajte vo se , a da uste neshto jas ne koristam lubrikant ako nekoj ima problem nemojte da koristite svashta ima posebni lubrikanti , cmarot ima zlezdicki, pavloviceva , bebeshko maslo i sl moze da gi zatnat tie zlezdicki.... koristete lubrikanti vrz baza na voda i pravete go toa koga ke sozreete so licnosta na vashot zivot bar jas taka mislam. Seuste se istrazuvame vo analniot sex a da i plus sovet od iskustvo, neprijatno e mnogu otkako mazot ke svrshi vnatre imate stvarno losho custvo ama veruvajte toa e zasto se ispituvatemegu sebno bolka pa sto vaka neshto ne e vo red i sl. Lekot e vo glavata i opustenosta :) Vi posakuvam mnogu ljubov i orgazmi :) Uzivajte!

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    па кој кажа дека не тераат :P :P ние сами си сакаме :rofl: хахаха.... :lol:

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    а зашто да се гадиме? па сигурно дека со полни црева скраја да е нема никоја да отиде... :lol: секој е различен нели?многу девојки пак гледаат јако задоволство дур машкото им пружа орал,што мене баш не ми е нешо посебно ама ич...секој човек е своја приказна и секој има различен фетиш :rofl: :*

6. monik1993

monik1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    mislam deka zadnikot ke mi se rascepi ahhahahahahha

7. skorpion

skorpion Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    11
    Здраво. Пред да се обидам нешто да напишам се потрудив да прочитам подоста од вашите постови а исто така ги видов и резултатите од вашите гласања. Ова е мој втор пост на овој форум и незнам како ќе бидам прифатен зошто сум машко.
    Од она што го прочитав заклучив дека подоста од вас практикуваат анален секс (резултатите се видливи) и единствена замерка само на оние крајно конзервативните кои во јавноста не се кажуваат ама во приватниот живот прават вистински тулуми.
    Што се однесува на аналниот секс од машки аспект е посакуван многу заради доминацијата над партнерката. Посакуван е можеби и од самата желба на машкото да се докаже како маж па многумина од нас тука грешат зошто го занемаруваат фактот дека партнерката болно го поднесува тоа. Како женет човек кој има редовно секс можам да кажам дека ако нема обострано задоволство во аналниот секс не треба и да се практикува ама и да не се проба.....и тоа не иде.
    Поздрав. :lol:

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    и пак зависи кај кого како :rofl: кај нас на пр е обратно ние и 2цата уживаме ;) :lol:

9. realisticna

realisticna Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Bravo Skorpion.
    Mnogu mi e milo sto imame i maski pripadnici na forumov. Licno mislam deka so svoite diskusii i svojot maski nacin na gledanje na nestata i te kako mozes da doprinesis vo nasite diskusii.
    Se nadevam deka vo idnina brojot na tvoite postovi brzo ke raste.

10. sexygirl01

sexygirl01 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    можеби е глупо но сакам да ве прашам да ли уживате кога имате анален сексс ? пишете ве молам :)

11. nobody.mk

nobody.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    хмм... девојки изглеа не ги читате сите постови под реден број 142. пуштив пост кој мислам дека е доволно јасен и дека би се сложиле и вие женските и ние машките дека е точно, после се не го измислил било кој туку група психолози и испитаници :!:

12. MiteDupev

MiteDupev Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ОПОМЕНА ОД МОДЕРАТОР:
    Мислењето е избришано. Воздржете се од вакви мислења во иднина.

13. iki.35

iki.35 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    milo mi e sto se priklucuvaat i maski na forumot da vidime kako e od nivna gledna tocka da naucime nesto i od niv a jas sum vo brak veke 17 god i nikako ne mozam da go prifatam analniot seks a sme probale mnogu pati ama jas voopsto ne cuvstvuvam nesto ubavo duri mi se unistuva raspolozenieto a mojot maz najmnogu go saka .mislam deka e steten ama sekoj si ima svoe mislenje i go pocituvam sekoj stav i bravo za tie sto uzivaat vo analen seks

14. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    Мислам нема маж кој не го сака ... :rock: :P

15. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    тууууу што толку задоволству му прави.....а женското само болка си осеќа :(

16. K-ristin-a

K-ristin-a Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    MNOGU MI SE DOPAGJA ANALEN SEX :*

17. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Јас пробав еднаш малку ама не можев....не од болка ми беше страв нуму да има некоја не сакана последица :rofl:

18. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.361
    Допаѓања:
    13.339
    Може немам многу искуство со аналниов секс, ама секој пат било доживување :D По мое искуство еве што ќе кажам: без лубрикант далеку нема да се стигне, иди во wc пред тоа пошо бељата нема да е ич забавна и не му давај на него да води затоа што со брзање само може одбивност да развиеш. Јас лично не би практикувала редовно анален секс, ама одвреме навреме како промена (со правилна подготовка, нормално) забавно ми е и прилично можам да уживам во него :)

19. thenurce

thenurce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    една од ретките сум како што видов горе долу низ постовите .. :lol:
    имам анален секс секој ден премногу уживам никогаш не сум почуствувала болка баш ми е најдобро РЕТКО СО ЛУБРИКАНТ природно влажно газенце :lol: :rofl: е сега за хигиената ...па до сега не сум имала беља со тоа :)

На Pekmez му/ѝ се допаѓа ова.
  20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    :) Ова со докторот да не го правиш?? :)