Hahaah abe veruj ne sum mushko.. Devojka sum ... Ama imam dosta sex pominato pa zatoa lugje komentiram za toa sto znam .. Ako ne vi smeta sekako
Pa dovolno za eden tvoj zivot.. Ne deka e za pofalba mozebi, ali ubavo e da ja znaes sekoja vozbuda i da znaes koj ti e sleden chekor ..
Јас сум немал анален секс. Еднаш една сакаше, ама мене ми беше жал да не ја боли и си останав таму кај што требаше. А она сакаше, ми викаше, али ја мислев така блада од силна воздбуда хаха и така, не си пробав
Си направил голем грев Херкуле! Следен пат не се мисли многу .. задоволи ја женката и ич да не ти биде жал... ќе ти биде среќа баш.
Абе ја задоволив ја не се секирај.. али ете, луѓе сме, грешки правиме, не сме секогаш совршени во сексот, учиме напредуваме хахаха
Херкуле ако ти прдне некоја на курот ке и го даеш ли послем да ти го издудла и да те залапа послем тоа?
Moze li nekoj da mi kaze kade se kupuvaat tie cepcinja za procistuvanje kako se koristat i dali se mnogu skapi? a ima li nekoj probano so lekovi za namaluvanje na bolkata?
Kakva bolka ?? .. Toa treba da e uzivanje a ne bolka .. Gji ima pp apteki. Dulkolax se vikaat ne se skapi pomalku od 300den se .. Analno si gji stavas kako sekoe chepce.. I za popa saat zavrshena rabota i chista si
Vo apteka i ne se skapi.Za 2min te procistuva inaku posleden pat koga gi kupuvav za poragaj da ne se razbereme pogreska bea 120 den celo paketce. Ima mislam 10 vnatre pa mozes temelno da se iscistis
аналниот ко за прв пат прочитав дека болело , е сега ме интересира дали постои начин од заштита од бактерии и инфекции ( освен кондом , ми ја иритира кожава ) , и како да се избегне тоа несакано испуштање на гасови ? (ако не е глупо прашањево )
Кондом само, за заштита од бактерии и инфекции. Колку и да има чистење хигиена има ризик од бактерии поради природата и функцијата на самото место. А за гасовите ми се нема мене десено, али ако де деси би продужила ко ништо да не било, јбг у гс сакаме...
Тоа со гасовите се дешава и при вагинален секс и е многу нормално. Сепак станува збор за дупка во која влегува пенис и го притиска воздухот и при излегување тој прави понекогаш звуци. Тоа е нормално и се јавува кај секоја.