Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. blackwave

blackwave Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2014
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    1.816
    Ако така гледаме, ни од вагина не се моча, чисто информативно...

На Cukee, veren, Леси Дома и 12 други им се допаѓа ова.
  2. VozrasenMaz

VozrasenMaz Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    18
    sum imal analen sex so zenski koi mi priznale posle toa deka orgazmot so go dozivuvat pri analen Im bil mnogu posilen nego vaginalniot orgazam.
    I goleminata na penisot I ne e presudna, tuku mislam deka e izgovor za nesto sto ne se posakuva od zenskata.
    koja si saka-si bara parce,da ne se lazeme :)

На Леси Дома и BoyL им се допаѓа ова.
  3. my heart cry

my heart cry Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    125
    Сум имала ама болно искуство и немам никакво уживање само болка.И со лубриканти убаво да се подмачка али некако не иде.Дали има некоја тактика за анален секс, пример сум забележала дека не боли толку многу кога лежам на грб а нозете ми се дигнати, отколку отпозади кога е он.Сакам да уживам али некако не иде :D Додуша еднаш само ми беше многу убаво и не чуствував болка ама немам поима што и како ми се деси тоа али само еднаш :/ дали со редовен анален секс се губи болката со време и се привикнуваш или нема врска тоа

Последна измена: 25 јуни 2016
    На La.loca и Avokado им се допаѓа ова.
  4. crvenkapa :*

crvenkapa :* Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2015
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    29
    Od strana enajdobro

На Дискретниот му/ѝ се допаѓа ова.
  5. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    mislam deka analniot seks osven ako ne go sakas se drugo e slozena i bolna rabota,no od ona sto go imam iskuseno so devojki koi se brojat na raka bitno e zagrevanjeto,opustanjeto,biten e patrnerot i doverbata vo nego,mnogu e bitno da te razbere,da te svati,ako treba da prestane ili da prodolzi,biten e momentot na strast koj se javuva od pocetokot do krajot na cinot narecen seks...NAJBITNO E DA POSAKAS TI,DA POSAKA ZENSKOTO DA GO PRIMI ANALNO , TOGAS KE BIDE SE OK A SE OSTANATO I SITE NAVALUVANJA NA MASKOTO MOZE DA PRIDONESAT ZA STRAV,BOLKA,ODDALECUVANJE OD OVA ZADOVOLSTVO.

6. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Какво искуство имаш ти? Кога ти ќе го примиш тогаш можеш да кажеш дека имаш искуство, а дека е едноставно и дека треба само да посакаш, па еве ако е толку едноставно само посакај и ќе се најде некој кој ќе ти ја исполни таа желба па тогаш ќе можеш да кажеш дека имаш искуство.
    Многу мажи во последно време прават огромен притисок на жените да прават нешто што нив не им годи туку напротив чувствуваат огромна болка а го прават само да им удоволат.
    Секоја жена е различна и не може да кажеш дека некоја тера инат и лаже дека ја боли само затоа што некоја друга не ја болело.
    Мој совет ви е малку да оладите со притисокот за анален и не бидете себични. Ајде вие излижете и го газот за да ја опуштите? Или тоа ви е гадно ама да го ставите таму не ви е?

На Vivid, eloves, supertoasty и 7 други им се допаѓа ова.
  7. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    procitaj go pasusot uste ednas i kazi mi kade jas navaliv vrz zenskata strana,,ne samo pisuvaj bez veze..prvo procitaj, ako postoi meguseben spoj megu maskoto i zneskoto togas ne postoi problem i da i se izlize gazot..toa sto nekoi mazi navaluvaat,toa go nema vo mojot pasus ,,koga ke naides na takov pasus togas ke go isturis tvojot bes..

На Леси Дома му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    @zokipoki.1 А како тоа сметаш дека аналниот секс е толку едноставен па само треба да посака девојката и завршена работа? Друго, знаеш ли колку време треба да бидеш со девојка во врска, да ти верува па тек тогаш да ти дозволи анален?
    Знаеш ли колава подготовка треба пред да се случи тој чин? И дали воопшто мислиш дека девојката ужива додека има анален т.е дали мислиш дека тоа и причинува и нејзе задоволство? Дали би прифатил и она тебе истото да ти го направи со силиконски кој се врзува за појас? Ако не, зошто не, ако мислиш дека нејзе и е убаво зошто не би ти било тебе? Тоа што она е женско а ти машко не менува ништо, затоа аналниот орвор ни кај жената не е предвиден за секс па вас тоа не ве интересира.

На Sashko1992 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    Dali ti treba da zboruvas vo tvoe ime samo??? ako si imala ti loso iskustvo so tvojot ..analen seks..togas imalo i sto uzivale..toa e fakt duri mozes da procitas pogore vo drugite pasusi od zenski pretstavnicki..ne se napnuvaj tolku napnatosta tera kon nesovrsen analen seks....treba opustenost vo sekoj slucaj...vo pravo si i ti za iks raboti no mora da svatis deka ako ti ne ama drugi go uzivaat i toj vid na seks,,,,no problem e sto ti gi napagas mazite samo,zenskite koi go sakaat ovoj vid na seks ne gi ni spomna

На rose60, theowndemon и tamche995 им се допаѓа ова.
  10. Privlechna

Privlechna Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    58

Ne e voipshto bitno kolku vreme si vo vrska so decko za da se uma analen sex. Prv pat vo zivot imav analen so decko pri prv sex. Premnogu bev opushtena i vozbudena, jaka privlechnost, chustvuvav deka mizam da mu veruvam i ne zgresiv. Devojki , pravete ona sto samo vie sakate, ne pravete nesto samo za da go zadovolite deckoto, sekogas stavete si se sebe na prvo mesto sti vie sakate.............izvinete za latinicata

На Sunnny, Jasminkabibibi, Леси Дома и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    @Privlechna Уште да беше женско се ќе беше во ред. Доволно е да види човек во кои теми имаш коментирано и да сфати во која грмушка лежи зајакот.

На rose60 и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  12. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    Nema da te komentiram poveke...uzivaj..milo mi e sto si pisavme..

13. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Абе како и за се во животот така и за ова секој има различно мислење.
    Точно е дека аналниот отвор не е предвиден за секс ама ете некои женски сакаат а за геј машките да не зборам :D. Јас мислам дека оние девојки со потесен анален отвор не се баш за анален секс.
    И секако дека никако не треба машките да инсистираат на тоа, јас никогаш не сум и не би инсистирал а и не сум некој љубител на анален, али се зависи од желбата на женското ако сака можи да се проба.

14. Privlechna

Privlechna Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    58
    Nisto ne si svatila. Zensko sum , neznam sto ne ti e jasno , i ne bi te komentirala.

На Леси Дома и zokipoki.1 им се допаѓа ова.
  15. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Vikaat psihichkata trauma teshko se eleminira po nekogash mozhebi i nikogash...
    Ednash imav sex so devojka so penetracija vo nejziniot analen kanal i bidejkji i dvajcata bevme po "HC" penetracijata taka i se dvizheshe tempoto i ejakulirav dlaboko vo nejze i izvadiv kafeava masa pomeshana so moeto seme i beshe prilichno odvratno so samata pomisla deka toa e vsushnost fekalija koja shto se mesha so razlichni technosti i se kreira nekoj hibrit koj shto ne bi go opishal so zborovi bidejkji nema potreba da se komentira sostavot.
    Podocna nikogash ne napravivme muabet za sranjeto koe se sluchi.
    Ovaa situacija me dovede do kluchnoto prashanje: Dali treba devojkata da se klistira zadolozhitelno pred analen sex, so cel , poshteduvanje od takvi prljavi (ne)razbirivi/(ne)pozhelni situacii?

16. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па знаеш како велат подобро да го ставаш во водовод отколку во канализација :D.

На Prijatelot му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    Ovie muabeti mi izgledaat nefer...mada od edna strans se vistiniti...no ne mi izgledaat za javni...no dobro sto e toa e treba da se bide na se spremen koga se raboti za obostrano uzivanje

На Леси Дома му/ѝ се допаѓа ова.
  18. QueenM.G.

QueenM.G. Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Na kolku godini prv pat ste imale seks?

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  19. La.loca

La.loca Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    7.813
    Ај ако може нека ми пиши некоја што имала анален секс. Ми треба малце совет

На Serhan му/ѝ се допаѓа ова.
  20. zlakoo

zlakoo Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    7
    ne treba sovet ke se opustis malku i lubrikantce super ke ti bide samo da ne te prisiluva deckoto popoleka neka go pika

На Serhan му/ѝ се допаѓа ова.