Јас за прв пат имав анален вчера. Првин не сакав, ми беше страв, но после се опуштив и многу лесно влезе и тоа без лубрикант. Немав болка.Баш ми беше пријатно.Ви препорачувам да пробате, само пополека и без страв. А дали би пробала друг пат? Можеби.
машките уживат во анален секс зошто е потесно ама тоа треба да се прашуват жените дали имат болка и дали уживат
Не е проблем,но може да се чувствуваш непријатно поради менструалната крв што исто така може и да ти тече во моментот..поубаво е кога немаш менструација
Bas e preporaclivo analen togas, posto sekako nemozes vaginalno samo sto ke treba nekako da si ja prilepis vloskata za da ne tece kecapot i da ne pravi belji
Прашање до сите...дали е можна бременост после ејакулирање при анален секс доколку се ејакулира внатре? Потоа во ВЦ при нагон истече спермата, па миење, туширање и после пола саат повторно анален секс, меѓутоа 4-5 пати без ејакулација. Дали е можно да се слизне дел од спермата која останала во аналниот канал, директно во вагината?! Ви благодарам.
Еднаш со ејакулација, па уште 4-5 пати без ејакулација па па па... гзот јапонско знаме Малку хумор, уживај не си бремена. Сами пази малку, ќе ти треба гзето и за понатаму
Не ти ни треба да стануваш анал-искусна. Кондомче и на крајот рикверц, as simple as that У спротивно ќе треба ваква профилна да ставиш
Да, сум пробала анален. Не е толку болно како што имав читано. Кај секој различно е... јас едноставно уживав
Кој го измислил ова не ми е јасно. Анален секс. Абе бегај таму... Се знае секс што е, а се знае и ова отворов позади за што служи. Луѓето биле создадени така како што треба за да вршат процеси што треба и после некој паметен овде измислил анален секс. Револуција еј. Не дека не сум пробала ама два пати било чисто од љубопитство и од што сум била будала дека тој некој сакал. Не ќе купувам ја лубриканти и триста чуда кога имам природен лубрикант таму каде што ми е даден.
Zosto vaka nervozno ? Ustvari i vo pravo si..no posle analniov gi ima uste mnogu koi moze da gi vidime samo na tv a ne gi pravime..
Имам пробано 2 пати. Не осетив голема болка. Малце на почетокот, после воопшто. Доколку партнерот е внимателен и нежен нема проблем. Но сепак не уживав толку многу како вагинален секс.
интересно... поставуваш прашање па си го одговараш хе хе тој некој шо го измислил исто од љубопитност ко тебе пробал само разликата е шо им се допаднало, и тако то одамна имам читано статија на некој амерички универзитет дошле до сознание дека кај аналниот отвор х10 пати има нервни завршетоци отколку кај вагиналниот, само маката било додека девојката "отрпне"