има многу фактори кои придонесуваат да се чувствувате убаво или неубаво при анален секс Опуштенност,желба,нежност од партнерот и.т.н. Понекогаш знае да биде мн убаво,понекогаш болно тоа е индивидуална работа..
Како можи да ти прсни на вагината и да останиш бремена размислете пред да тропате бе луѓее како ќе стигни до јајникот??? Стварно ми се лоши од не едуцирани
Толку специфичен секс не може со секој. Со ист партнер сум го имала најубавиот анален секс што може да биде, но и најбруталниот. Мислам дека се зависи од тоа колку си опуштена. После последниот не би сакала да имам повторно
\ во право си се е себичнаци , јас многу си ја сакам девојка ми и не ми е гадно и да и го излизам газот и прво и го лизам после пенетрирам во незиното газе
Имав анален секс за време на менструација и незнам дали сврши во мене доколку свршил во мене дали има можност да останам бремена? Ве молам за помош
Може да останеш, наместо стомакот газот ќе ти порасне..... сериозни сте со прашањата или ептен ви е досадно во животот
Хахха ме изнасмеа Некој си помислува дека кај и да се сексаш труден се останува Ако беше во уво ке имаше поголема глава Него да не помешала поими анал??
Не верувам да помешала, си прашува глупости од што и е досадно и сака да биде интересна, а може и машко да е. Смешки
Ahh boliii od prvin. Prv pat u zivotot probav bolese no koga svrsil uste kao da poveke go osetiv No jas nz dalii e mozno da se ostane trudna od toa ( znam malku glupavo prasanje) no me interesira zatoa sto sakam da znam