Не е срaмoтa дa прaшaш, туку срaмoтa е дa не знaеш нештo штo се учи вo oснoвнo. Амa некoј изгледa бегaл oд чaсoви, штoм и нa 27 гoдини не знaе декa oд aнaлен секс не се зaбременувa.
Следниот пат уште помала и иште поубаво да ти биде. Иоч не му се секирај нека го пуни гсзето без проблем нема да си трудно.
Леле луѓеее.... Како стигнавте до 27 без да знаете деца како се прават? Како бре не ви е срам да прашате такви ствари... Па уште се правите зеленки како јаболчиња Мајко мила И чекај малку, после 5-6 пати нема ни да осеќаш дека ти влегува..а не па да те боли
Sto e cudnoooo vo godinitee ne sum nekoja koja si ja dade nevinosta u 14 godini jas sum taa sto ne se predadov lesno za maskite. Noo kako sto znam i slusam retko nekoj da e nevina vo po golema vozrast i znam kako se pravii decaa i ocekuvaj za nekolku nedeli dve crticki
Не е важно дали си невина или не.. Важно е дека си се впуштила во секс на 27 год а си неедуцирана.. Е тоа е важно.. Пред да легнеш со некого, гуглај за последиците. Не отпосле А ако сакаш да забремениш, со целото срце ти посакувам
Се ми е убаво со него, па дури и кога мислам дека цревата ќе ми излезат па ми е убаво како шо ќе каже „нека боле од тебе ми е“