Тогаш не би требало да е некој поголем проблем. Но за да избегнеш било каков проблем доколку со партнерот не сте ексклузивни користете заштита обавезно.
Јас никогаш не сум пробал анален, а ниту пак планирам. Зошто??? Која е целта? Јас мислам дека со тоа ја омаловажуваш девојката. Би го направил тоа само доколку она инсистира, доколку сака да проба или пак пробала и ужива во тоа.
аналниот секс е сладок се разбира ако тоа обожава и партнерката а се разбира пред се лична хигиена инаку се паѓа у вода
Колку да водиш хигиена внатре имаш измет.. И може да се подзакачи нешто на партнерот... Јас никогаш не сум имала со кондом и не сум размислувала за поаследиците..... Што бактерии можат да се пренесат??????
Па, досега неколку пати сум имала анален, но некако не можам да се опуштам и воопшто не уживам.На пример знае да ме боли во повеќето пози и кога се обидува да ми го стави подлабоко. Ме интересира дали на сите на почетокот им било вака и што направиле за да им биде поубаво? Кој лубрикант е најдобар? Како со партнерот се подготвувате пред да го стави внатре?
Некако баш не ми помогна твојов одговор, сакам да научам да уживам и барам совети од поискусни. Фала во секој случај
Изгуглај убаво и се ке најдеш за твоите прашања. Не мораме овде на форумов сите да ги знаеме твоите желби,мали и големи задоволства..
Aalen sex samo so dupli kondom za tvoja i nejzina zastita inaku Analnilt ima svpja ubavina se zavisi od partnerite
Што се не прочитав низ темата Дечки кој сака нека прави анален, правам и јас и доста барате совети како да уживате во него. Се е спонтано, се родил ли некој од вас учен?! Препуштете се ако и двајцата го сакате тоа, а не да бидете уценувани. Имајте свое Јас! Нека ве води страста, а не стравот дали ќе боли многу или малку
Ти не само што покасно си почнала со односите туку и покасно си пошла на училиште, некако не си научила баш да пишуваш и да се изразуваш, судејќи по напишаното. Подобро кучка отколку глупача, не мислев на тебе, не знам у кои се пронаоѓаш. И ако не си сигурна во кое дупче се останува бремена, користи ги според намените, уста за јадење, вагина за SEXSOT и газето за какање. Додека не се уходаш и анализираш во детали.
Toa sto ti e neugodno ne e do tebe nego do toa sto partnerot ti e neiskusen vo toa sto go pravi. Najdi nekoj sto znae i zadovolstvoto ke bide full.
Пред два дена имав прв пат анален ама ептен кратко траеше дека многу ме болеше.После кога дојдов дома видов малце крв на тоалетната и уште ме боли аналниот отворНормално е ова?