Не сум имала, ниту пак имам желба. Дечко ми еднаш ми рече му реков не и веќе за тоа не правиме муабет.
Aналниот си бара посебна подготовка,затоа некои го искусуваат како болен или лош. Исто така треба и време за да се навикне. После тоа е многу подобар од обичниот.
Девојки вчера имав така малку погруб амален секс и денес осеќам болка. Неможам ни да седам убаво а и по нужда кога одам ме боли онака плус 5 пати бев од сабајле ... Чаре нешто... или ќе пројде до утре без ништо?
Туширање + бебешка пудра и ќе ти помине. Пред да почниш анален секс убаво е да го тренираш отворот а не директно а ти треба и многу лубрикант. Никако директно!
Па ако не постои и нешто наречено анален секс и тоа е начин на задоволство, со соодветна хигиена, претпазливост, трпение и искуство аналниот секс е многу добар. Само заостанати личности како тебе сметаат дека не е добар, со тек на време се навикнува и болката и станува задоволителен.
Абе све тоа ок што сакате да експериментирате, ама ако си ги разлабавите мускулите ее тогаш ке си ја видите бељата, на страна инфекциите, кога нема да можете да издржите за дефекација...
Абе ај остајте не да си уживаме не туку проповедајте тука. Никој не ве тера со сила ја незнам шо е проблемот и потребата да му кажеш на некој да не се е*бе у гс, шо сакам ќе праам.
Многу страни се за читање, затоа ќе прашам Вие кои сте анално-сексуално активни, имате ли некој начин на припрема на самото тело односно на анусот пред секс?
Izvini mozebi e glupavo sto prasuvam jas nikogas nesam imala analen sex ..kakvo custvo e toa I kakov e toj analen sex mozebi e glupo sto prasuvam no sakam da znam
Еј да, супер идеа. Бидејки баш имам и од мажи слушано(освен од по некоја жена плус) дека после одреден период аналниот секс бил подобар дури и од обичниот, а ако одиме по таа логика дека ние жените чувствуваме поголемо дразнење и задоволство при обичен секс него мажите, тогаш мислам дека не би било лошо да се сменат малку улогите при анал па и мажите да осетат што е задоволство во права смисла на зборот. Што викате дечки? Ваше мислење?
Buut, whyy? Нели вие тврдевте дека бил добар кога ќе се опуштиш? Јас колку што знам нема разлика меѓу женски и машки анус па вакви поделби да се прават, зашо си се дискриминирате и лишувате од задоволство?
Ке им падне круната, ако покажат дека им е убаво (а ке им биде) . Како после ке ги пцујат педерите а?