http://www.independent.co.uk/life-s...m-anal-sex-cloacal-malformation-a7041371.html Чим нудиш едукација повели едуцирај се. Дека имало и таков случај.
The woman had a rare condition which resulted in her bladder, vagina and rectum not separating normally during early developmental stages Дајте не мешајте се и сешто.
Види ваму, да бев дотолку неедуцирана како што кажуваш до сега илјада пати ќе дозволев да имам нормален секс но, бидејќи сум свесна за ризик факторите (покрај бременост тука се и сексуалните заразни болести) па затоа премногу внимавам, а мислам дека потенцирав погоре зошто всушност сум испласена, прочитав дека и на тој начин имало шанса и се исплашив бидејќи ми е првпат и мислам дека тоа е сосема нормална реакција. Читам и знам доста работи во врска со ова и не се впуштам така лесно. Ако Ве вознемирив се извинувам, само бев исплашена а страницава ваљда е отворена за вакви работи, да се решат дилемите кои ги имаме. Не знам што толку Ве вознемири тоа, а не дека не очекував ваква реакција, напротив. Искрено, многу се разочарав овојпат. Лугето имаат мака и сакаат да ја споделат, да им олесни барем малку (општо кажувам) но очигледно дека ќе се најде некој кој ке направи да се чувствуваш како најголема будала. Секоја чест на некои исклучоци кои секогаш се тука да помогнат, едноставно кажано се однесуваат човечки како што би требало и нормално сите да се однесуваме бидејќи нели за тоа служи форумов.
Не е битно како, важно затруднела преку анал. Со се поголемиот број на мутации на нашите тела од разно разни чинители, не е ни чудно вакво нешто во иднина да зачести.
Жената имала споени вагина и ректум, значи СПОЕНИ. Знаела дека има, ама одбила операција за да и се разделат. Де бре читајте... Какви почести мутации...
@Marijna ако си информирана ќе знаеше дека сексуално преносливите болести за кои зборуваш се пренесуваат преку секаков вид секс, без разлика дали е анален, вагинален или орален. Дури мислам преку анален е најлесно заради што има најчесто повреди и крварење.
Не одбила веднаш била оперирана туку докторот згрешил во поврзувањето, прочитај го целиот текст, и секако дека е тоа мутација кога така се родила. Дали и бебињана што се раѓаа со помали глави во Бразил, немаат врска исто така со мутација?
Ме мрзеше пак да го читам. Бебињата во Бразил со Зика имаат врска. Од главата ќе останат тие трудни? Туку... Ајде може ти измутирала матка тебе па и ќе родиш на крај. Затоа што мутациите се ептен чести, нели...
Здраво зенски, мозе ли да прасам несто во врска со аналниот сех. Веке неколку месеци со децко ми дискутираме на темава ама јас некако сум подупласена. Сто ако излези несто??? несто цитам на интернет дека мозело и без клизма ама некако ми е субе. помоссссс
Прво и да си под алкохол како можиш да не осетиш каде го става? Сигурно не си била мртва пијана па да не осетиш.Бидете малце претпазливи.Тоа исцедокот ти е од менструацијата што останало, нема место за паника. Не си трудна и не се останува трудна од анален, може да се деси но ако лизне сперма некако.И јас сум се плашела од многу работи вака, знам паника и е и од тоа што мислиш под стрес си и гадење имаш.Уживај не е ништо. Следен пат пази малку.
Девојко од сите страни ли крвариш? Имаш хемороиди? Ако немаш ќе ги запознаеш.. Ако имаш може од нив да ти е.. Или од премногу грубости
Deneska imav prv pat analen.Imav mnogu bolki no toa ne e problemot,problemot e koga se izbrisav imav krv i ne malce tuku poveke..Dali e toa normalno?
Имам пробано 3-4 пати анален секс.Ама секогаш кога имам добиено тоа се случува,зашто онака кога ќе пробаме многу ме боли премногу.А кога имам и имаме односи ич не ме боли...Зашто е ова вака знае ли некој?
Lugjee nova sum na forumov.Mozhe li nekoj da mi objasni za analen seks.Mozhebi izgleda smeshno no navistina neznam.Sum sakala i dosega da prasham no sram bi beshe pa dodeka iam prilika vaka da si prasham.