Навистина си исплашена? Па и треба да си кога во алкохолизирана состојба практикуваш секс, особено ако си била мортуз пијана. Можеби твојот пријател пенетрирал наизменично газе-пиче и во тој случај залетал неконтролирано некој сперматозоид.
Не, не бев толку пијана.. Инаку само се плашам од некои работи бидејќи првпат ми е и не сум искусна, затоа и испаничив.
Od pomislata za bremenost a i red drugi raboti... Pa da, vo pravo si ama mozebi se plasam zatoa sto ne mu veruvam potpolno a i mozebi toj ne e vistinskiot pa zatoa cuvstvuvam nekoj strav dlaboko vo sebe. Inaku da, mozebi taka treba malku poopushteno i da ne se misli premnogu na posledicite ama sepak ne treba da se zanemarat skroz.
Шо е до мене од увек ми се свиѓал поише од оној вагиналниот секс..И секад другарки ми се чуделе као не ме болело ова она , боли да на почетокот ама шо ке ти е секс ако не осеќаш барем малце болка .. Јес да е сеа да гадничко ради местото... ама ослободете се и терајте !!
Го обожавам аналниот секс, дури повеќе го практикувам и од вагиналниот, дури веќе и во навика ми прејде Затоа девојки не се плашете, само без паника и доста лубрикант
Многу ме пали кога некоја девојка го практикува, ги обожавам, само да се разбереме вагинален си е вагинален
Uste poubav e naizmenicniot vaginalno-analen. Fenomenalno custvo za dvajcata partneri. Toa custvo ne moze da se opise, treba da se dozivi.
Додека ја обавам ја потребната гихиена, празнење на црева и детално испирање..партнерот грчи во незнам кој сон..ебате такво ебавање...
Каква сакаш хигиена имај, нема да биде стерилно. А кога е најизменична пенетрацијата знаеме до што може да доведе...
Скоро секогаш мораш да користиш. Аналниот отвор нема природна лубрикација, па ако го земеш во предвид тој факт, ќе заклучиш дека треба да тркнеш до маркет по една туба дурекс