1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анатомија на вистината (Body of proof)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од creshicka, 31 јануари 2013.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ја следете ли оваа серија? Ја даваат на фокс лајф мислам, ама јас на компјутер ја гледам. Има излезено 2 сезони и секој Вторник ја има и на интернет торенти. Би рекла е многу слична на ЦСИ, само што оваа ми е далеку покул.
    Главна улога е актерката од Очајни Домакинки Dana Delany. За глумење, има од мене чиста десетка, предобра актерка. Црнецот ми е дефинитивно омилен, а и овој со очилата е многу смешен. :D

Ви ја препорачувам да ја следите оваа серија ако сте фанови на серии во кои главна тематика се неразјаснети убиства.. :)

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.523
    Допаѓања:
    288.798
    Телото како доказ. (Body of proof)

Јас редовно ја следев.
    Сега сум во исчекување на новата, трета сезона од 19 Фебруар.
    За содржината како што веќе кажа, лесна детективска-инвестициона серија. Започнав да ја гледам колку да пополнам време измеѓу другите, ама ја зазгледав, не е лоша.

Актерската екипа е добра.
    На почетоков си реков дека за главна глумица можеле некоја 5-7 години помлада :tmi:, ама женава добро си ја врши работата.

И јас ја препорачувам.

3. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    одлична е!! Меган ми е царица ... искрено им се дивам на такви жени ...
    камо да ги има повеќе...
    едвај чекам нова еп

4. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Преубава серија...Меган убаво си ја врши работата...

5. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Обожавам вакви криминалистички серии, за гледав на фокс,мислам дека уште ја има ама репризи :?: последната епизода ми беше најинтересна :D Меган ми е омилена ама на моменти и многу смешна :D

6. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    И јас се приклучувам на дискусијава. Серијава ја следам редовно на фокслајф. Меган и целиот тим БРАВО! Интересна е, мислам дека овие повеќе ги користат доказите кои ги имаат него ли криминалните досиеа и слично и баш затоа ми се допаѓа оваа серија повеќе од некои други. Морам да признаам дека Меган е екстремно храбра бидејќи многу често и се спротиставува на Кејт, нормално со причина. Кејт се плаши од државните институции а Меган и останативе не.

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    И јас ја загледав на Фокс Лајф, ама епизодите ги испомешав, а со тоа и настаните. Поим немам ни која сезона ја даваат моментално. Затоа решив да си ги симнам сите сезони и да ги гледам. Првата сезона ја најдов на замунда, ама останатите се расцепкани по епизоди. Има некој safe линк од другите три сезони во пакет со сите епизоди? :?:

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Ја имам загледано серијата и просто превртувам очи кога ќе се фали оваа Меган. Не ја сакам неа со нејзиното глумење, па така и серијава.

9. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.789
    Зависник сум од серијава моментално ја гледам на AXN. Меган е неверојатна инаку обожам вакви филмови со убиства и криминал.

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    sakam da ima novii epizodi i se nadevam skoro da ima... znam deka e canceled od ABC ama mozhe nekoj drug da ja prodolzhi!!

11. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.095
    Одамна беше снимана и прекината, знам кога ја гледав пред околу 1 година, барав на интернет дали ќе ја продолжат, и мислам дека некаде прочитав дека нема шанси и некој од актерите имаше мислам нешто кажано за тоа, стварно штета, одлична серија и квалитетни актери и ликови.