Спојлер: Нериман Ќе си најди маж малку наглув, ќе оди во пензија и домот ќе го остави да го водат девојките.
Се споија најмајките која коалиција еј Бану и Месуде па и бизнис нешто ќе започнат, а во меѓувреме бизнисот на Кемал во затвор да ја бери облеката на затворениците Месуде ги пери, а овој пари им зема
Нема да се задржи многу, ќерка на некој бизнисмен, бил во затвор и таа падна тука, ама мислам дека Џемре ќе дознае за наследството и ќе излезе дека нема многу пари на сметка ама со тие што се таа ќе му го плати долгот на татко и на Лалин, така мислам беше...
Дечки, мислам дека некои од вас малку глупави прашања поставувате, ај за надалеку, со овој со оној што ќе се случи ок, али за во наредна епизода... Па затоа е серија, едвај да чекаш да ја гледаш утре. Инаку ќе беше игран филм јас почнав да ја следам после оставањето на Ејлул во домот, ама кога како фатам, сега месец дена веќе не испуштам ни епизода интересна е, ама стварно мноооогу тажна
Не мене ме привлече ама јас претходно ја имам гледано на турски на А тв( турска телевизија) иначе правилно име на турски јазик е Киргин Чичеклер.
Значи серијата започна кога таткото на Ејлул умре а мајка и Месуде по кратко време се омажи за Кемал тој почна да и влегува во собата додека се преслекување во купатило додека се капеше, потоа реши да и каже на мајка и Месуде која што е бремена од Кемал другиот ден Месуде ја носи Ејлул во дом за деца без родители Кошујоли(тој се наоѓа во центарот на Истанбул и работи) Ејлул ја моли мајка си но таа не прифаќа и потоа оди кај госпоѓа Нериман таа ја носи во собата каде што се Сонѓул,Кадер и Мерал.Ејлул многу плаче и е тажна
Кутрото бебенце ќе остане со онаа лудача Бану... Спојлер Психопатката ќе го убие, бар да го земеа тие луѓе
Спојлер Ќе ја најде еден човек и ќе ја однесе во болница. Ќе и ја дадат нараквицата на девојките и тие ќе отидат кај Дефне. Кога ќе испадне Џемре од болница со такси накај дома ќе прогледа.
Спојлер Мајка и ќе ја однесе во еден мотел. Па Кемал ќе дознае дека е таму и некако ќе и организира нешто да си занинат. Арно ама мислам Кемал ќе и каже на Ејлул и девојките ќе пријават во полиција и ќе ја уапсат.