Spoiler Ќе се појави дедото на Кадер ама Мерал ќе се претстави дека таа му е внука. Ама после ќе се разоткрие и ќе се скараат тие две.
Мене зехра ме нервира многу. Превише сплетки прави со таа керка и, скоро исти се мајка и керка. А татко и на сонгул па наивен маж премногу, виде жена и готово. Филмот ми стана хаотичен некако што знам. Понатака ке биде многу жалосен кога ке умре месуде, па по месуде и татко и на сонгул.
Spoiler: Спојлер Назан ќе ги најде парите понатаму. Прво ќе крие од Дефне. Па пак ќе биде долга и широка додека да имаат пари.
Што сè не им направи Дефне на девојкиве, а овие три ко светици се однесуваат кон неа. За малце ќе ја убиеше Џемре, а таа и вика сè што ти треба кажи ми.
Е ајде де. Нема смисла веќе серијата. И ова последното со полномоштвото што го доби Кемал за Ејлу. Како може постојано потпиши земи ја од домот, па пак врати ја, нема логика. Мајка и ја оставила во домот и толку, не може кога сака да си а зима и остава, а па од друга страна Кемо за тоа што Ејлу го пријави, тој случај се уште не е решен, нема шанси да може така да ја земе дома.