Ај бе 100 пати ја киднапира, и пак уште еднаш пред да умре ке и наштети. Го отупија више со филмов скроз
Заврши во болница лени, и ради Ќемал психички се поремети, трауми има од него се плаши пошто ја киднапираше сакаше да бега од болница.
Знам дека е жалосно, ама досадни се више. Да знам јас сите епизоди ги изгледав до крај уште кога почна филмот
Ја гледав епизодата каде Кемал умира ептен бизарна смрт и многу чуден ќе биде без бркови. Спојлер: Кемал Ќе направи сообрсќајка ќе се удри во бандера, овие цела сурија плус Зехра и ќерка и ќе отидат таму. Ќемал ќе сака да пука во нив ама цело време зашеметен е кабелот од бандерата ќе се откачи на земјата ќе има вода и ќе го дрма струја ќе падне, Ѓунеј со едно дрво ќе го тргне кабелот. Овој уште нема да биде мртов ќе бара да викнат помош овие ќе се мислат дали да викнат, Ејлу им рече да викнат дур дојде помош овој ќе умре пред сите. Ејлу дури цело време со насолзени очи ќе биде..
Баш. Дежа ву понатаму пак. Киднапирања, полиции, смрт, болници... Многу е. Убава замисла да се покаже животот реално, ама претерале со трагедии.
Многу ми е без врска коа ќе почнат девојките да се смеат за некоја глупост ко којзнае колку да е смешно тоа
Незнам за тебе, ама јас и другарките мои на 15/16 години бетер од овие се газевме од смеа за се и сешто. Уште смеењето да го нема у серијава, ептен ја одолговлечија веќе со глупостиве а за крајот ич да не коментирам.