Богами и ова со Сонѓул и Ѓунеј е чиста глупост, куќа под кирија на 18 години се венчаа, па исфрлени од училиште...
"Премногу " ми е приказната, како да претераа Па и дури мајка му на Ѓунеј не ги сака, па го остава синот на улица
Е не се сеќавам на тој дел дали ќе ги вратат назад. Одамна ми е гледана. Знам само дека понатаму пак ќе се богати.
Зошто ги исфрлија од школо не ми е јасно, имаат 18 години може законски да стапат во брак. Што има тоа врска со школото.
Да биде што покомплицирано, ваљда тоа им е целта у филмов. И јас се нервирам веќе, дремам до касно ги гледам а сабајле у 5 станувам да се спремам за на работа. Ама ај, жими оваа тр. серија ја загледав, да ја догледам и тр. серија веќе никад.
Имаше една сцена во дворот на домот кога се караат Месуде и Кемал со Ејлу, каде Кемал е без бркови. Веројатно сцена која заборавиле да ја снимат и/ или ја убациле за драма плус...ама го заборавиле моментот "брк"
Spoiler Сезоната што следи, значи од 89 епизода по турски, ќе биде интересна, ќе се трудат ја тераат повеќе на нормални настани. Ќе има глупости и полициски станици, ама ќе се трпи нема да е олку страшна како сега, ќе има и нешто хумор