Наместо да ме опушти серијава јас се чуствувам напната, како хорор да гледам секој момент како на штрек ..
Кемал е многу смешен хахах искрено досадна ќе беше серијава без него, посебно песната подрум одам кој знае која песна ја пеел а вака ја превеле
Сонѓул трудна е? Затоа се онесвести? И Ејлу ќе преживее толкав пад да исто како Џемре овие бесмртни се.
Спојлер Нема да умри, ама сите така ќе мислат, не знам како ќе се договори да напрват така и со кого ама намерно ќе го смисли тоа за да не ја вознемирува Ќемал и да мисли дека е мртва.
Спојлер Ќе се договори со полицијата за Кемал да мисли дека е мртва, за да го фатат побрзо. Ама Бушра ќе биди на болница и Ејлул нема да можи да издржи да не ја види и така ќе излези и ќе видат дека е жива.
Спојлер Само Топрак ќе знае дека е жива. Еден ден таа ќе посака да го види Метин и Топрак ќе и го однесе на едни лизгалки ама Кемал ќе го следи Топрак и тогаш ќе виде дека Ејлул е жива. И кога ќе биде во болница Бушра Кемал ќе посака пак да и наштети на Ејлул ама нема да успее и тогаш сите ќе дознаат дека е жива.
Што ме нервира мајкава на Ѓунеј изиграва некоја горда се занесува, многу ме нервира. И оној Кемал одвратен ми е веќе му тргна да убива. Ѓунеј ја ограби мајка му??
82 е сега оваа кај нас што ја даваат а во 83 ќе дознаат дека е жива. Така да во понеделник, вторник ќе се дознае. Сонѓул му напиша дека ќе го убијат Кемал.
Mislam deka @pikabu5 mislese na porakite na telefon pomegju songjul i mert, a i mene toa me interesira, ne veruvam deka se vistina
Аа јас тоа изгледа сум го пропуштила. Не ми текнува што ќе се деси ама мислам пак мајка му ќе плетка некои прсти.
Ako dobro se sekjavam na pocetokot od serijava ovie mu napravija nesto na Kemal i go frlija vo reka da umrese togas nisto nemase da im se desava