Мене да ви кажам право до некаде ми е криво што умре Кемал, сега филмов нема да биди интересен сигурно без него ..
Ќе има нови ликови, пак ќе има сплетки. Не како со Кемал, ама пак киднапирања и слични глупости. Оваа Зехра ќе ја има цело време до крај, а баш ми е напорен лик.
Како некој би ја поднесувал Зехра се ставам на место за Сонѓул и Ѓунеј и мислам дека косата во раце ќе и ја дадев и на улица ќе ја оставев.
знае некој како ќе заврши таа? Spoiler: meral i zehra za ova sega sto se spomnuva vnuka na nekoj sto se bara, vsusnost ja baraat Kader, odnosno semejstvoto na tatko i, no Zehra kje ja namesti Meral, do tuka znam, posle sto kje se desi i dali kje se otkrie igrata na Meral i Zehra ne znam, ako zne nekoj moze da spodeli.
Ќе го покажат само татко им. Ќе го има неколку епизоди. Ама мрачен тип. Да не откривам сега што и како.
Spoiler Прво ќе дојде да работи во куќата на Назан и ќе почне да ја уценува за пари да не им каже на Дефне и Серкан дека тој им е татко. Ама пак ќе научат. После ќе сака да ја силува Кадер и ќе се препира со неа на тераса и она ќе го бутне од тераса и ќе умре.
Spoiler: Убиство Потоа назан со девојките ќе го закопаат човекот во дворот,а Зехра ќе има снимки од тој настан и ќе ги уцени не знам дали таа ќе ги пријави ама затоа ќе одат на крај во затвор сите девојки освен Сонѓул која ќе умре
Spoiler Не се сеќавам како ќе се научи за убиството, ќе има некакви камери. Е сега дали полицијата ќе поврзи или тој чичко и на Кадер ќе кажи воопшто не памтам. Знам дека пред да умре Сонѓул ќе и даде ливче на полицијата дека она го убила. А девојките ќе одат на 2 години во затвор заради соучество.