Ангели (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Matea^_^, 21 септември 2020.

1. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.699
    Колку е глупава Кадер и таа се полакоми по парите, одма почна моите пари богата сум...Џабе кога ќе остане без нив.

На joci26, BlackNight, _beautyy_ и 5 други им се допаѓа ова.
  2. pikabu5

pikabu5 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2020
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.056
    Што ќе се случи со парите?

На _beautyy_ и _N_Girl_ им се допаѓа ова.
  3. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.699
    Еждер и Маџиде мислам ќе и подметнат да потпише документ во кој им препишува се на нив

На _beautyy_ и pikabu5 им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.413
    Допаѓања:
    20.853
    Значи освен на оваа Зехра не се сеќавам на друга да ме има толку нервирано во некоја серија. Женава значиии :@:@:@:@

На joci26, Hortenzija, BI-44 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.467
    Допаѓања:
    23.530
    Да не знаете како се вика песната што ја пееше женската на забавата од Кадер во вчерашната епизода?

6. _beautyy_

_beautyy_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.487
    Сега повторно ја побарав и ја нема, не знам зошто ја избришале, јас таму ја гледав поодамна.:|

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  7. _beautyy_

_beautyy_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    735
    Допаѓања:
    2.487
    Не ја поддржувам Мерал за тоа што го стори, ама да не претерува оваа Кадер? Не убила човек па во затвор да оди, а и почна веќе да ме нервира, многу е наивна.

На joci26, Hortenzija, Lavender4 и 7 други им се допаѓа ова.
  8. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    821
    Мерал е всушност како во стапица од страна на Зехра,бидејќи Мерал е многу наивна и на крајот е од сите осудувана. Јас мислам доколку не беше зехра Мерал немаше да постапи така бидејки е наивна не знае за такви злобни интриги.Целиот циркуз го водеше Зехра...Зехра правеше скришно и од Мерал подмолни работи, нели го замени тестот за днк без да знае и самата Мерал што и се дешава (Монентот кога Маџиде ја однесе Мерал на фризер со цел да и украде прамен коса) но на Зехра злобната никад неможе нешто да и промарши и секад беше експерт за збрки и измами. А Мерал многу пати сакаше да каже а и на самиот почеток бидејќи ја гризеше совеста. Мерал така убаво се закашка што потоа неможеше да се извлече од таа беља и на крај пак не успеа да признае на време и искочи како да е прав крадец. А Зехра згора на се сега и се смее башка и ја наклевети, иако целото масло е нејзино дело. Мерал е всушност жртва,она и на самиот почеток не знаеше дали е таа внуката а и сакаше тест да направи но Зехра за се ја спречуваше така што потоа стана доцна и беше принудена Мерал да живее со грижа на совест.
    Налет шо е само филм но јас многу мразам некои личности коа се обидуваат да ја искористат таа наивност кај некои добри луѓе и на крајот они добрите испаѓаат виновни иако се отепани за себе не па на друг за да му наштетат но сепак добриот секад на крај иде у затвор. Барем во филмовите. Многу ќе ми беше мило Зехра да идеше у затвор.

На joci26, L.i.n.a.a, tace73 и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Fantasy33

Fantasy33 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2019
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.026
    Не ми е јасно зошто со Зехра се однесуваат како ништо да не направила, па уште и на забавата беше. (facepalm)

На Skorpija25, tace73, Anie93 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.714
    Кривично дело е, но Кадер од поодамна ме нервира, многу се занесува и арогантна станува. Ништо подобра нема да биде од Мерал, а од друга страна е наивна и не знае ниту да располага со парите, а не обезбеди ни консултант, па овие двајцата мафтаат со неа како сакаат. Само не знам дали веќе 18 има навршено, би требало да има старател над оставината. И Ејлул ми е станата одбивна, а за гласот немам коментар, па тоа смеењето ужас. Откако почна со моделингот стана премногу самосвесна до размери на ароганција. И на Џемре смеењето исто (ова за надсинхтонизацијата) ме иритира. Дефне пак ми е најзабавна, штета што и заврши ,, љубовта,, со Еждер, баш беа за пукање сеир.Зехра е како пијавица, крвопиец, ужас. И да , Зехра треба да оди во затвор, ја наведуваше Мерал на криминал, соучесник беше, но и изнудуваше пари и има поголема вина.

На Guns N` Roses, joci26, Skorpija25 и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Се сложувам со сето ова посебно за Дефне ми е толку многу забавна ...а исто и Џемре ми изгледа како најстабилна од самиот почеток се до сега и не ме нервира воопшто за разлика од Кадер и Ејлу

На _N_Girl_, _beautyy_ и BlackNight им се допаѓа ова.
  12. _N_Girl_

_N_Girl_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2021
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    52
    Дали само мене не ме нервира гласот на Ејлул и киднапирањата во серијава...?:lol:

На _beautyy_ и Hortenzija им се допаѓа ова.
  13. _N_Girl_

_N_Girl_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2021
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    52
    Потполно си во право,јас да бев на нејзино место не би го направила тоа.

На spacegirl92 и _beautyy_ им се допаѓа ова.
  14. Tinkerbell11

Tinkerbell11 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    611
    Допаѓања:
    1.938
    И мене гласот не ме нервира, не си единствена. Хахаха дури и најубава ми е од девојките. :)

На L.i.n.a.a, spacegirl92, _beautyy_ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    14.924
    ни мене не ме нервира, не сум го заприметила нешто посебно и стварно е преубава, бар по мој вкус, она па Кадер, па Дефне, па Мерал, па Сонѓул и ако мора Џемре хаха:lol:

На spacegirl92, _beautyy_ и _N_Girl_ им се допаѓа ова.
  16. BlackNight

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.714
    Ејлул е убава, нема збор, мене таа и Дефне ми се нај, на Дефне фигурата ми е :inlove:. И Сонѓул има убаво лиценце, а Џемре прекрасни очи. Но, карактерно Ејлул не ми се допаѓа во последно време, умислено и претенциозно делува. Гласот што и го позајмуваат, викањето ми се иритантни.

На tace73 и _N_Girl_ им се допаѓа ова.
  17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.802
    Допаѓања:
    80.567
    Зошто, што ќе направат?

На _N_Girl_ му/ѝ се допаѓа ова.
  18. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.699
    Ќе се појави таткото на Дефне и Серкан кој ќе биде многу лош човек. Ќе сака да ја силува Кадер и она во самоодбрана ќе го турне од тераса и ќе почине. Девојките и Назан ќе и помогнат да го прикрие убиството, мислам дека Серкан ќе дознае и ќе ја пријави Кадер. Девојките ќе бегаат од полицијата ќе направат сообраќајка, Сонѓул пред да умре ќе и каже на полицајкана Фадик дека она го убила. Ама овие пак ќе одат во затвор како соучесници 2 години.

На fana, tace73, _beautyy_ и 2 други им се допаѓа ова.
  19. BlackNight

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.714
    Има некое зло што не ги заобиколи овие?

На _beautyy_, VDT2906, _N_Girl_ и 2 други им се допаѓа ова.
  20. _N_Girl_

_N_Girl_ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2021
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    52
    Да не знаете случајно зошто Ејлул (Biran Damla Yilmaz) и девојките од домот (Hazar Motan,Çağla Irmak,Aleyna Solaker,Gökçe Akyıldız) во реалниот живот се скарани:fubar:?

На _beautyy_ му/ѝ се допаѓа ова.