Од општо причини како и сите.Од пуста љубомора и слични работи.Од што друго.Скгурно од што многу се сакаат.
Ова не го знаев Знам дека ќе се појави некој Јусуф/Јавуз ама не разбрав кој е, благодарам. Скарани ли се? Јас само гледам дека Мерал, Џемре и Дефне се дружат, за другиве не знам каде се. Во друга рака сфаќам дека Сонѓул не може бидејќи има дете. Ниту јас, ептен некоја несимпатична личност ми е, веројатно затоа што и даваат ттакви улоги. Горка Земја попрестанав да ја гледам само заради неа.
Оваа Зехра веднаш ќе ја дознаеш дека е злобен човек,по одвратната фаца.Јас во животот не сум видела толку одвратен лик.
Значи оваа Ејлул многу ме нервира,последно ова што се случи со обетката,ја загина обетката скапа 50.000 лири
Па од една страна она не ни знаеше дека е толку скапа. А и на секој може да му се случи да изгуби обетка.
Кога Мерал и рече на Нериман да ја исфрли Кадер од домот за да може да ја прати во странство, Кадер како ненормална се дереше, ја удри Мерал и сл. Сега таа истото го прави за да ги исфрлат Џемре и Ејлул, па дури и полошо бидејќи оди по умот на Зехра, што дури и алкохол им подметна за да ги исфрлат.
Каде може он лине да се гледа серијава? Многу касно ја даваат некако, дајте линк со мк или српски превод ако може