На тие злобните ништо не им се случува Инаку, што ќе се случи со Маџиде и Еждер? Ќе ја исфрлат од куќата или ќе остане? Еве сега се појави овој таткото на Серкан и Џемре, и тој ќе биде прилично злобен
Серкан и Џемре раскинаа, а Кадер се заљуби во Туна. Се појави таткото на Дефне и Серкан и ќе се заљуби во Кадер. Се откри полот на детето на Сонѓул, женско е. Сега Али има нова истрага(кога немал), пријателка на Бушра има насилен татко кој ја тепал мајка и, таа го кажала тоа на Фериде и пријавила. Човекот е приведен, но истиот ден отпуштен за да му се суди од слобода, ќе ја сретне Фериде и ќе и впери пиштол(не знам дали ќе пука, не догледав до крај). Мислам дека ова се некои позначајни новости.
Џемре и Серкан веќе се смириа мислам во епизодата во втроникот или понеделникот но не сум баш сигурна. Доколку некој сака да ги гледа повторно сериите што се даваат на телевизија или веќе завршиле може да ги пронајдете на www.soprevod.mk ги има сите серии и епизоди што се прикажани на телевизија.
Ни јас не гледав синоќе, но знам дека ќе се заљуби во Кадер. Тие западнаа во долгови и ја продаваа куќата, а тој па се нуди да помогне. Не знам точно бо која епизода, намести дека автомобилот се расипал во шума за да може подолго да остане со Кадер. Манијак.
Може некој да ми каже како ќе заврши серијава аман????? Спојлер: Спојлер знам дека ќе умре сонѓул во сообраќајка а другите ќе одат во затвор. И??? Толку?
Спојлер: Крај На крај ќе излезат од затвор, тоа е последната епизода, Ејлу ќе прави свадба со Али и ќе дојде Ѓунеј со ќерката оти до тогаш мислам ќе бил лут на девојките ќе ги обвинува за смртта на Сонѓул ( не сум сигурна)