Како ќе дознаат другите дека девојките го убиле Јавуз? А и оваа Џемре до толку ли не се освести дека и падна нараквицата.
Не го убиле девојките, туку Кадер за да се спаси го турна од тарасата. Девојките и Назан само средија да го закопаат. Мислам дека кога веќе ќе стане густо и тешко, Ејлул ќе каже на Али.
Јас па се изнервирав, викам сега ако му каже се ќе пропадне во вода Само едно не ми е јасно, каде го закопаа Јавуз? Пред зградата ли?
И мене, ги мотам, ги рипам, па таа музиката у позадина, ууух..... Уставри веќе цела серија оди во етер додека чистам, вежбам и така...
Vecerva za vo slednata epizoda imase deka Kader kje i kaze na Neriman, ama ne znam dali kje bide taka
Сигурно Еждер, па кој друг живее во куќата ... само е Кадер е наивна Мислам дека кога ќе се открие девојките ќе бегаа ке се каче во кола а полицијата ги брка и тие со колата ќе направаа несреќа, Сонѓул ќе роди керќа здраво и живо ама Сонѓул ќе биде мртва а останатите живи И на крајот Али и Ејлу ќе праваа свадба и така ќе се заврши ...