Индиска серија станало ова . Малку претерале со сценариото. Се најлошо им се случува, убави моменти многу малку.
Може некој накратко да ми каже што се случува со Џемре? Испуштив неколку епизоди, за оние што ја гледаат моментално на сител прашувам
Украдна кола и отиде да ја убие Назан, но девојките ја пријавија во полиција, таа им се налути и се јави на тетка и да дојде да ја земе од домот за да живее кај неа. Тетка и го искористи тоа и почна да и дава лекови и да и ги пушта гласовите на мајка и и татко и на Џемре, за да полуди и тетка и да може да и го земе наследството кое што и остана на Џемре од татко и.
osven toa sto go napisa spacegirl92, vo poslednite epizodi se desi i toa deka tetka i ja namesti jemre da misli deka ja ubi nazan, plati nekoj da ja kidnapira nazan, a jemre ja naprae so krv i krvav noz i stavi v race dodeka spiese, za da misli deka ubila nekogo i posle kje iscezne nazan i jemre kje se obvinua deka taa ja ubila
Каде го гледате онлајн со превод сите епизоди? Го имаше на јутуб ама сега го нема, а на гугл кога пишам не ми ги отвара видеата.
Колку ме нервира онаа Месуде идиотка невидена. Која глупача. И покрај толку докази и луѓе кој ја подржуваат Ејлу оваа уште не верува.
Ќе влезе во затвор, мајка и ќе биде многу лута на неа и на крај ќе ја замрази (и во четврток мислам дека е финалната епизода за 1 сезона)
На крај кога ќе остане неподвижна ќе види како Ќемал пред неа сака да и направи нешти на Ејлул, секако кога ќе стане ќе го прободе со нож
Тој што сака да ја гледа нека не чита, ја имам изгледано на турски сега на крајот ќе умре мојот омилен лик, Сонгул, поради сообраќајна несреќа додека бегаат од полиција, бидејки Кадер уби човек и сите и помогнаа да го скрие, секако Еулул ќе се раздели од Серкан, ќе има нов лик Али кој е полицаец и има седтра Фадик, тој ќе помогне Сонгул да не оди во затвор ама ништо, бегакќи ќе отидат во провалија, Сонгул ќе го роди детето ќеркичка, а додека пишува на лист дека ниедна од девојките да не оди во затвор, бидејќи таа го убила, за да ги заштити бидејќи знае дека неможат неа да ја приведат но за жал тие 3 години заедно со Назан ќе се во затвор.
Прво ќе избега ама ќе го фатат, ако не се лажам мислам дека ќе мј заврши казната, ќе биде 5 или 6 епизоди во затвор, ама тоа ќе биде од следната сезона бидејки во четврток ќе заврши така мислам, ама најважно онаа глупата Месуде со нетрпение го чекаше пред затвор да излезе