Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Кога ќе се разбуди Мар?Искрено многу ми е греота што сите се разбудија а,она не. :(

2. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Во 111 епизода :)

3. macy222

macy222 Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    Што ќе се случи со Тео,Мелоди и Амадо? Ќе останат заедно? :(

4. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Да..
    А иначе и мене премногууу ќе ми недостигаат Ангели.. И јас со нив пораснав, и неќам да завршат ама тоа е.. :(

5. izabela63-64

izabela63-64 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    44
    Тука си во право.За џабе само викаат ваа турска серија волку гледаност,онаа толку кога ни на малиот прст не можат да и се фанат на Ангели. На пола од феминкиве детството им помина со нив. Воопштво не е фер тоа што го ни го прават македноскиве канали на нас младиве. :!:

6. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    Овааа серија е мојот спас од турдкиве серии значи едноставно ја обожавам серијава и многу ми е интересна сега кога ќе се сетам на претходните сезони што се вика пораснав со серијава. Сега многу ме нервира што ја даваат во 11:00 сабајле. А сега на Сител3 никогаш ја немам фатено од почеток па затоа сакам да прашам од колку саат почнува на Сител3

7. mila132

mila132 Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Дали некој знае што ќе се случи со мелоди тео и амадо, дали ке се разделат и исто така со кика и рама ? :^)

8. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    нема да се разделат ни едните ни другите :)

9. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    На Сител 3 почнува во 16:00 :)

10. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    На крајот дури!

Еве и Паз ќе дојде утре :inlove: :inlove: :inlove: Приказната повторно ќе се заврти на Мар и Тијаго :inlove: :clap: Едвај чекам :makeup:

Многу ќе ми недостасуваат!! ;( Би било добро да ја даваат отпочеток после! :!:

11. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    117
    Што се дешава со денешнава епизода?
    Зарем оваа не беше онаа што ја емитуваа вчера?

12. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Не. Во денешната епизода (таа на сител зошто на сител 3 не ја гледам сега). Џеј се врати во времето повеќе пати за да ја смени судбината, но секогаш се случуваше истото, ѕидот се рушеше и Лука и Тефи ја наоѓаа Хоупи! Џеј не успеа да го смени тоа!! :rofl:

За тие што владеат со Шпанскиот
    Kika:
    cuando tenia ocho años vi una película muy vieja de amor y ahí empecé a soñar. Soñaba que algún día iba a conocer a alguien tan lindo como el actor, con esa sonrisa, y que me iba a besar con esa canción de fondo. Pero tenia un problema, yo no era linda como la rubia de la película. Entonces, sabiendo que no iba a poder cumplir este sueño, seguí soñando.
    Pero yo sé, sé que no soy linda como la chica rubia. Sé que el chico de la sonrisa linda nunca se fijaría en mi. Se que nunca nos vamos a besar con esa canción de fondo.
    ¿Y si algún día el sueño se hace realidad? ¿Y alguna vez el chico de la sonrisa linda también sueña con besarme con esa canción de fondo?
    Mar: No te voy a preguntar si te gusta Rama, porque lo amas ¿no?
    Kika: El problema no es si lo amo o no lo amo. El problema es porque nadie me ama a mi.
    ¿Por que a mi no me puede pasar eso? ¿Porque yo no puedo tener un novio con esa sonrisa? ¿Porque nadie me besa con una canción de amor de fondo? Yo se porque. Porque no soy linda. Porque no soy como las chicas de las que se enamoran de un galán, porque no soy sexy, porque tengo feo pelo...¿vos viste como es mi pelo? Nunca te gustaría alguien con mi pelo. Y además tengo anteojos. Y aparte soy re torpe, y no soy canchera.
    Por ahí si me dejan hablar un rato soy interesante, pero linda no, ya se que no. Las chicas tienen dudas, no saben si el chico que les gusta gustara o no de ellas. Yo no tengo dudas. Yo se no les gusto. Nadie se muere de ganas de partirme la boca de un beso ¿Y por que?
    Una mentira, eso es el amor. Una mentira con mucho marketing. Porque de chiquitas nos hacen ver películas, cuentos, historias de amor... nos hacen creer que el príncipe azul tiene ojos celestes, existe ¿Y sabes que?
    Mar: No existe
    Kika: Si existe, pero nunca se fijan en chicas como yo.
    132 veces vi esta película, de chiquita siempre soñaba con que algún día me pase eso. Pero el amor que te muestran ahí no existe. La vida es una porquería. Nadie ama de verdad, nadie ve ni escucha a nadie de verdad.
    Nos disfrazamos, armamos personajes y vivimos amores de película copiando todo lo que veíamos de chiquitos.
    Como en las películas... la música suena de la nada, un hogar a leñas de fondo y creemos que ese es el amor.
    El amor...todo gira entorno al amor. Pero el amor es para unos pocos, para esos que pasan el casting de galán y heroína. Para mi no, yo lo miro en películas nada más.
    Mar: No a mi no me parece que sea tan así. Yo por ejemplo 1.20 mido y...
    Kika: Esta bien, ya se que no es tan así.
    Mar: ¿y entonces para que estamos hablando de todo esto? ya esta basta.
    Kika: Para que sepas que no creo en el amor, sigo llorando con películas románticas y sigo soñando con el príncipe azul, con quien comer un chocolate al lado de un hogar a leñas y que me bese con una canción de amor de fondo.
    :inlove:
    Од епизода бр. 34 сезона 3: Chocolates, un hogar a leña y una canción de amor

На t.i.n.k.b.e.l.l и Champs.Elysees им се допаѓа ова.
  13. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    која е песната што ја даваа при крајот на денешната епизода?... :) нешто имаше no quiero olvidarte, no debo olvidarte... :wasntme: :D

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Вале и Рама се маж и жена? Зошто Гастон Далмау и Химена Далмау... или брат и сестра (ама ваљда не ќе се лапале макар и на глума), трето нема :D ?

15. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    ^ Вале во приватен живот се вика Rocio Igarzabal

16. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Од каде оваа информација срцето ми застана кога ја прочитав првата реченица :o :o
    Ова дефинитивно не е точно :)

17. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Епа која е Химена Далмау? Зошто ги глеав на многу слики заедно, неодлепени и мислев таа е.

18. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    Химена е Есперанса.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17