Уште 5 епизоди. Мар ми беше пресмешна со Малвина во претходната епизода. А да Ве прашам, кога си простуваа во денешнава епизода, Луз со кој беше?
Е да ве прашам нешто , што се случи со Алалај сестра му на Рама? Ја немаше во цела 4 сезона а не се сеќавам што беше во претходната, ако може некој да ми каже
Прекрасна епизода,со убави и корисни поуки за простувањето.А Мар многу ми беше смешна кога не можеше да разбере дека е бремена
Во денешнава епизода најсмешна дефинитиво беше Мар Не можеше да разбере дека е бремена Ааааа.. за Пас срце ми е..
Едвај се сетив на девојката Токлу да се заборавало Алели си остана во 2008 кога тие патуваа во иднината и таму си остана, не ја спомнуваат. Значи не се појавила после 2 сезона Има нешто што не го разбирам.. Нели тие беа на матурантско патување (како и да се вика тоа ) во заливот на Принцот и таму ги снајдоа бомбите. И после како се најдоа пак кај Мандалај? Разбирам за тие што Луз ги фати, но другите, како беа толку блиску до ѕидот? Никако да ми пројде тој сомнеж..
во понеделник 110 епизода, инаку евe ти ја вчерашната http://www.dailymotion.com/video/x1068s ... aDtCtIwrWM