Во право си ,ама барем еднаш неможе да дадат нешто што навистина ќе е на барање на гледачите? Знаат дека тинејџери јаа гледаат,ќе им се покачи гледаноста и се по ред,ама нив повеќе им годи да ги репризираат турските. Едит: http://sojuznici.blogspot.com/2013/07/blog-post_6.html
Да ама не ми се верва дека Тера е само во регионот можда не знаете како изгледа знакчето ви велам дека првата сезона таму ја даваа.. Во секој случај надежта последна умира..
Тера ја нема ни во мојов град. А како изгледа знакчето ? Слика можеш да најдеш? А на канал 5+ даваат само репризи од серии ,зошто не пробаме таму да ја дадат ? Знам дека е исто со канал 5 ама сепак различна програма даваат па...
Претераа со тие турски зошто не даваат нешто што ќе се гледа на пример Волшебнички Ангели Серанови Млади бунтовници Иза.... ама не тие мораат да не гнават со они турски кои сите имаат иста содржина и крај и плус тоа сите се синхронизирани е добро бе што сме ние Македонци или Турци???? Немора сериски играни нека даваат ама не тие мораат да гнават со оние нивни турски и индиски со 10000+ епизоди тоа велат ние сме малди во нас била иднината како да да не тие пуштаат програми само за старци и со неа и нас не затопуваат... Не ми е јасно како можат да не ја послушаат желбата на сите тинејџери во македонија
Зошто е она " " Лали ќе има солистичка кариера, тоа е баш да се радуваме, а не "да плачеме" . Супер е колку далеку стигнала, до таму да се одбројува до излегувањето на нејзината прва песна.. Тоа е голем успех и ќе има уште поголем затоа што во неа има капацитет!
Тотално си во право. И самата незнам зошто сум го ставила „ “. Можеби затоа што ќе ми недостига старата Лали . Ма можеби и нема да се промени. Ма шлакната сум знам. Ок,незнам ни што пишувам.
Хахах Лали и така е многу променета, „повозрасна, посериозна„ некои тоа така го викаат, јас веќе не знам ни како да го кажам, зошто многу ми недостига старата Лали Сепак сум многу среќна што започнува солистичка кариера!
Јас како фан на Лали, можам да очекувам таа да биде среќна а и ние со нејзините песни. И да, се согласувам со Крем4ето дека БАРЕМ Лали ќе можеме да ја гледаме а на другите изгледа ќе им посакаме среќен живот и едно топло благодарам за изминатите години..
Нема само Лали успешна кариера, Питер е најпознат и најбаран моментално во Аргентина, работи на два проекти и двата се повеќе од популарни, музикалот Камила каде има главна улога и два дена во неделата го полни театарот и Сојузници (исто главна улога.. а со тоа и музичка кариера).. Еуге има манекенска кариера, Пабло (Симон) е исто во сојузници со главна улога.. Еми, Нико и Гастон (Рама) кој е во Њујорк.. и да не набројувам веќе, x-MajaEsposito-x Spoiler ти веројатно ги знаеш информациите, но за другите
^^Каде што спомна Сојуззници ми текна! А да се избориме овојпат Сојузници да ја пуштат ? :geek: Ем ќе го гледаме Тијаго,ем Симон.