Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ја гледав првата епизода денеска и бев исклучена од надворешниот свет......Сите околу мене ми зборуваат јас не ги регистрирам ,загледана во серијата :lol: .Дури и пуканки си испукав за со серијата демек и така ми останаа , не ги изедов од што бев загледана :tmi: .
    Инаку ми се допадна првата епизода а посебно Тефи и нејзиниот глас :rofl: .Ааа се заљубив јас во оној Љека се викаше мислам :inlove: :inlove: :inlove:

2. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    A шо се случи со Нико и Сиело?

3. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Охохохохоохооооооо
    Амаааа од кога знаев дека ќе почне и тука сега зима а не во есен баш знаев :/

4. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Рама :inlove: Гас :inlove:

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. beliver

beliver Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    59
    Вака ја листав нешто низ јутуб да видам што ќе се деси пошто бев многу љубопитна и
    ко што скокав епизоди видов дека овие нема уште долго време да се видат. и дека последната епизода сите ќе бидат заедно, и ќе се вратат во вемето од кое што всушност дојдоа, и ќе се видат со хустина сиело нико и сите други и пас ќе биде мало дете.

Модератор: Кога откривате делови од содржината ставајте ги во спојлер.

6. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Можеби ќе биде глупаво моето барање но ќе ве замолам ако сака некој да ми раскаже како започна серијава се до тука.... затоа што ја гледав кога бев помала и воопшто не се сеќавам само знам дека они се деца од дом и танцуваат нешто и да знаев нешто епизодиве од четвртата сезона се ми измешаа вака не можам да гледам се нервирам кога гледам... :tmi: :@

7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Лелее оној Симон биваше ли толку убав да биде многу е многу. :inlove: :inlove: :inlove:

8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  9. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Еве јас ќе се обидам на кратко ама не знам колку е точно :lol:
    Значи после таа експлозијата во 3та сезона што беше на крајот сите се поделија во две групи мисалм , и сега едните се богати:Мар, Начо,Рама(јас вака си го знам), Љека и Хоупи(Есперанса).Тие живеат во луксузна куќа ис е многу богати , заедно со министерката која ги набљудува постојано.Исто така мислам дека памтењето им е избришано на сите од богатиот дел .А пак од сиромашниот дел се :Тијаго , Тачо (Тако |( ), Мелоди(која е бремена од Тео кој сега мисалм дека работи за министерката како ловец или нешто слично),Тефи (со пискавиот глас ,срцката),Симон и Лука мисалм дека се викаже уште едниот.Овие живеат во една шума и мисалм дека богатите од сиромашните ги дели еден ѕид до кој не смеат да се приближуваат овие богатите оти така им нареди министерката . А пак сиромашните се обидуваат да видат што има позади тој ѕид.Исто така Тијаго с еобидува да ја најде Мар со која се толку блиску а пак Тачо мислам Тако тагува за Јасмин која е кај министерката во лабараторијата , за да и го избришат памтењето и на неа за да може и таа да им се приклучи на богатите во богатиот дел ( во следната епизода ќе има повеќе за ова ) Толку од мене

:whew:

На OneHeart, Fallin-ForHisSmile, Glossy-girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ама е убава Јасмин... ко барбика беше кога стана ...
    Ама Мар не ја давам за никого. Тијаго исто, срцкаст ми е. Мислам дека оваа на крајот од епизодава што ќе се појави ќе биде едно време со Тијаго. :)

На girl.9 и Lux им се допаѓа ова.
  11. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Значи од прва епизода ке ти објаснам на кратко
    Во првата сезона ги запознаваме Хустина и Барто тие водат дом за деца тие пред народот се преправаат дека децата ги третираат добро додека ги злоопотребуваат и ги тераат да крадат .
    Во оваа сезона ги запознаваме и Маријанела (Мар),Рама,Тачо (кој сега го преведуваат како Тако) и Хасмин.Мар е вљубена во Тијаго кој е син а Барто додека пак Рама е вљубен во неја.Другарите на Тијаго се против Мар тие сите се богати.Тачо е вљубен во Хасмин која е циганка.Сиело се вработува во домот а Хустина и Барто и го запознава Нико кој многу ке го засака но на нејзиниот пат ке стои Малвина која е сестра на Барто.Сиело ке се труди да го најде нејзиното потекло додека Хустина и Барто ке ја спречуваат

Во втората сезона Сиело ке биде увлечена од часовникот и таму ке го запознае Тик-Так.Откако Сиело ке биде увлечена Нико ке почне да ги бара Малвина и Кристобал и кога ке ги најде Малвина ке се породи со Есперанса која е керка на Нико.Домот е под водство на Нико и ке биде претворено во многу убаво место.Ке се појави нов лик Франка (ако не и го згрешив името) која ке работи за тајна организација (СС).Сестрата на Хустина Фели ке биде во затвор и Хустина ке се преправи како неја и ке се вработи во домот и ке соработува со Франка.Коечно ке се открие дека Фели е Хустина и дека над неја стои посилен човек Хуан Круз.Сиело ке се најде на напуштено место и ке го запознае Салвадор (пријателот на Нико) и ке се венчаат за ова Нико ке дознае (Сиело ке ја изгуби меморијата затоа ова ке се случи). Хуан Круз испаѓа дека му е татко на Тијаго и дека Мар и Тефи се сестри .Доаѓаат и нови ликови Каридад, Валерија, Мат, Чарли, Кендра и др.

Во третата сезона ке ја отворат златната книга и сите ке се најдат на различни места Не се сеќавам за сите знам дека Мар ке биде на една планина,Тефи во камион со добиток,Хустина ке падне во дупка за гроб, Тачо покрај пештери. Потоа ке се формираат во групи и на крај сите заедно ке се најдат ке дојде Паз керката на Нико и Сиело и ке ги однесе во домот тие ке мислам дека е Сиело но подоца ке дознаат дека не е.Есперанца од иднината ке им покаже видео како светот ке биде во многу лоша состојба и како Паз ке биде убиена и за да го спречат убиството сите ке одат на различни страни но ке направат грешки

Во четвртата сезона Шефицата на Министрите ке фрли гас-бомби и некои ке ги фати тој ден некои не на тие што ке ги фати ке им ја избрише меморијата и ке им стави други спомени ке формира НЕ (Нова Ера) тие што нема да бидат фатени нема да знаат што им се случило на другите бидејки ке бидат оделени со ѕид и ке се трудат да видат што има позади него што ке се случи понатаму останува да видиме :)

На The.Princess, heart.stealer, girl.9 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Фала кет и мене ми требаше вака на кратко да се потсетам пак фала :)

На OneHeart и cat250 им се допаѓа ова.
  13. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ама имаат напредна технологија, ццц... :wasntme:
    Не ми е јасно зошто Луз си игра со животите на тинајџеривр? Со која цел им ги брише спомените? :geek:
    Тоа е интересното, м? :D
    Мар, најубава... :inlove:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  14. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Па серијата според мене е супер, на моменти не ми се допаѓа, ама ретки се тие моменти. Ја даваат во супер време за да можат сите да ја гледаат, и не згрешија што ги откупија правата за емитување. После неколку години успеавме да ја донесеме и ангели во македонија (зборува фан кој цело време досаѓаше по сите сајтови за емитување на ангели) :D :D :$ :tmi:

15. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Епа нели пред да се случи експлозијата во третата сезона, Јазмин најде дневник на Хустина која раскажуваше како Луз ( сега министерка) ја фатиле пред некое време од некоја организација и ја смениле меморијата и се‘ тоа и ја подготвиле за операцијата ,,Принчипеса‘‘... Еве видео:
    http://www.youtube.com/watch?v=GFNzr2MOMuY

Инаку го гледав порано и ми беше интересен, овие денови ги гледав овие епизоди и е глупичок ама ќе видам дали ќе продолжам да го гледам. Највеќе ми е за јазикот да си го извежбам. :rofl:

На Glossy-girl и Cacy им се допаѓа ова.
  16. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Еве некои сликици

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    1,2 и 3 сезона беа многу поинтересни и повозбудливи каде каде... :( Имаше повеќе фантазија,возбуда и ред други работи.
    Очекував мноогуу ,многу повеќе.Но,што е тоа е.И вака не е лошо.

Мар поубава и послатка ми беше во претходните сезони.Сега некако се занесува.. :|
    Рамаа... :inlove: :inlove:

Инаку бендот без Јасмин не е бенд,не е оној вистинскиот.. :doh: :doh:

На The.Princess му/ѝ се допаѓа ова.
  18. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    На girl.9 и prettyliar им се допаѓа ова.
  19. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    162
    Не грижете се за тоа дека оваа сезона не е така возбудлива и интересна како претходните :) Чекајте да поминат барем 10-20 епизоди додека да се вклопите и навикнете на настаните. Најинтересно ќе биде по 55та епизода, кога овие LOS SALVAJES ќе дознаат дека нивните другари во EL NEE не се сеќаваат на нив ;) До тогаш, само уживајте :)

20. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Оваа сезона ми е многу здодевна...ајде велите дека со тек на време ќе стане интересна...Ама глупаво е што се одвоени,инаку колку епизоди има??