Еее памтам колку многу ја сакав серијава кога бев помала првата сезона е најдобра.и нема конкуренција тогаш се беше нормално,ги имаше оние класични сплетки,а после коа почнаа да плеткаат со магија,сегашност,иднина,минато....каша попара http://www.youtube.com/watch?v=fbzd0ZdC0no ама убаво пее Рама Од новава сезона многу работи не ми се јасни,како на пример? Зошто Луз ја држи Паз заробена и како ја фатила? И каде е Камило и зошто Луз го бара?
Ај некој ако му текнува да ми каже како заврши 3 сезона??? МХ и ако може да ми каже дали конечно се сретнаа Јасмин и Тачо???
http://www.youtube.com/watch?v=KIAmDvM_sxQ На почетокот ко што се сеќавам детето мало му беше син на Нико знае некој кај е сега?
Пет? Јас мислев дека 4 е последна Ама и како што видов на крајот има како потсетување од сите сезони барем така мислам
Само 4 сезони има. Во 2010 ја завршија 4тата сезона и престанаа со снимања. А на 23 октомври 2012 Тин Ејнџлс го имаа последниот концерт. Веќе не постојат како група.
Мислам дека се снима 5тата сезона. Spoiler 2007 Teen Angels 1 2008 Teen Angels 2 2008 Teen Angels en vivo en el Gran Rex 2009 Teen Angels 3 2009 Teen Angels en vivo en el Gran Rex 2010 Teen Angels 4 2010 Teen Angels: La Historia 2011 Teen Angels 5 2012 Teen Angels: La Despedida
Аман луѓее, јас сум за Јаз и Тачоо.. Ухх омилени ми се, ама ко што гледам нема да иде.. Инаку имам 2-3 инфо за понатака: Spoiler • Алаи е ќерка на Јаз и Тачо • Министерката е малата Луз • Нина (онаа која го заврза Тијаго во шумата) е ќерка на Луз и Кристобал • Луз ги зема децата зашто Симон (стариот, од иднината) ја принудува на тоа. • 31-ва епизода ќе е највлијателна.. оттогаш Тијаго и Мар ќе започнат скришно да излегуваат, Тијаго скришно ќе влегува во собата на Мар • Исто и Јаз и Тачо, ама малце понатаму.. • Детето на Мел ќе се вика Амадо. • Ќе дојде една по име Палома и МИСЛАМ дека ќе биде со Жека (Љека) • Рама ќе се сети во 31 епизода.. А инаку денеска баш се израдував кога се сети Сарита, ама за жал ја однесоа, може ќе ги потсетеше и другите ама.. А Начо е нај занигде. Него највеќе му ги земале сеќавањата бе.. Па ни малку да се сети.. Ете Мар и Рама се сетија малце од малце, ете и на Јаз кај и да е ќе се јават слики, исто и Жека, ама Начо е утка.. И збркана работа сеа.. Го земаа Тачо.. И да речеме ќе ги види дечкиве од лифтот. И зашто Јаз не е таму!? За да не ја види нормалноо.. Ко турска серија Spoiler Далеку од тоа де.. Само за таа сцена зборам.. Инаку доста возбудлива ќе е сезонава и едвај чекам да почнат да се сеќаваат и да се оправаат работиве..