Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    ВО ИДНИНАТА СЕ СВАТЕТЕ ВЕЌЕ НЕ СЕ ВО СЕКАШНОСТА!!!
    нина е клон на ќерката на симон и вале ама луз и кристобал ќе ја посвојат како и алаи кога сите ќе мислат дека луз е мртва уствари таа е жива ќе бидат заедно со кристобал ама тој нема да знае дека таа е луз сестрата на сиело и кристобал нема да знае дека нина е клон и дека алаи е керќа на тачо и јазмин лус ќе ја земит на алаи кога ќе се порагаат јазмин заедно со тачо ке бидат во една куќа и луз ќе дојдит и ќе ја земит јазмин и тачо имаат една ќерка тоест алаи немаат син детето што ќе бидит со нив во ќуката пред да се породит е амадито...Симон и Вале ќе останат во иднината тие немат да се вратат бидејки ако се вратат симон ке се претворит во жеј - ке станит лош човек.Тефи ќе бидит некое време со Начо и така тие ќе имаат неколку деца...Мар и Тијаго ќе имат син бруно бедожа агуеро му го ставија тоа име бидејки средното име на симон е бруно за та му одадат почит така ке се вика синот на мар и тијаго.Кика и Рама ќе останат заедно...Кристобал не е вистински син на нико туку татко му е ибалусија се сеќавате ко дојде мајка му на крис и таа кажа дека вистински татко му е ибалусија тој што ја сакаше на сиело во 1 сезона..И на Луз и е исперен мозокот како и на другите за сите овие работи е крив жеј - односно ложиот симон од иднината.Мелоди ќе остане со Тео и амадито накрај сите ќе се вратат дома...и уште многу работи ќе се случуваат кој сака да знаее појќе нека пише...
    Ги имам гледано сите сезони и многу добро знам што се случуваше во нив

На Rocker и rhcpfan им се допаѓа ова.
  2. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    читај ги претходните коментари кје ти стане јасно!

3. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    А не ми е јасно кој е оној Џони што живее заедно со Тијаго, Тачи и другиве????

4. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Може ли да ми кажеш кај ги гледаше епизодите сакам и јас да ги гледам :)

5. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Ќуката каде што живеат од одпорот е од џони тоест негова ќука е тука е тој заедно со нив за да му помагат на другите бидејки се разбират многу од технологија...

На уoutube ги има сите епизоди цели од 4 сезона па мојте да си побарате!!!

6. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Сите овие работи кои се чии деца ќе ги откриеме низ епизодите и така све ќе сватиме. Јас гледав по некои делови од епизодиве на јутуб и све ми се испомеша, па престанав.

Инаку, сега за сега интересни ми се епизодиве, само што очекував повеќе пеење. И одвај чекам некој друг, освен Хоупи да се сети на нешто :)

7. Serena13

Serena13 Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    Абеее ајдее се е измешаноооо ДЕЦААА ЖЕНИИИИ НЕМОЖЕ ДА СЕ СФАТИИ НИШТООО колку што разбраввв јас НИЕ ШТО НЕ РАБРАВМЕ НИШТО ЌЕ ТРЕБА ДА ЈА ГЛЕДАМЕ 3 СЕЗОНА ЗА ДА НИ БИДЕ ЈАСНОО СЕ ОВА ТАКА??? или па нишо не сум сватилаа ??????? КАША ПОПАРАА НАПРАВИАА ОД ОВАА СЕРИЈАА ПОУБАВА БЕШЕ ПРВАТА И ВТОРАТА СЕЗНОНАА А 4 Е УЖАСНА СЕ Е ИЗМЕШАНООО ЈАС ТРЕТАТА НЕ СУМ ЈА ГЛЕДАЛА ЗНАЧИ ТРЕБА ДА ЈА ГЛЕДАМ ЗА ДА СФАТАМ СЕЕ такаа лии значиии јасмин ќе биде бремена 2 патиии еднаш син, вторпат ќеркаа ме интересираа кој е синот на јасмин нели ќерката е Али а синотт којј е????????? :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:

8. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи имам на претходната страница објаснето се во спојлер.
    Но,еве ти пак.
    Але е ќерка на Тачо и Јазмин во 2018 година,но Луз им ја зела и ја присвоила како нејзина ќерка.Да,имаат и син.
    Незнам што е толкуу комплицирано,се е едноставно.Инаку и да ја гледаш 3 сезона џабе ти е ,не е ништпо поврзана.
    И другите ќе се сетат.
    Најпрвин Мар,па Рама,Јазмин,Љека и сите останти освен трупот Начо кој и покрај тоа што другите од отпорот ќе го “киднапираат“ и ке му раскажуваат тој повторно нема да се сети.

9. Elennnaaa

Elennnaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Дали може некој да ми даде линк од денешната епизода па макар да е и на шпански зошто јас неможам да ја најдам. Ако неможите да ја најдите дали некој може да ми кажи што се случи со Тефи и Тера :D

10. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    ЈАСМИН И ТАЧО НЕМААТ СИН СВАТЕТЕ!!!
    Најпрво ќе се сети начо ке му се врати меморијата па рама.... накрај ќе се сети мар
    Гледајте прво 4 сезона па после кажвете!!!
    Тие уште од 3 сезона се во иднината морате прво 3 сезона да ја гледате за да можете да се вклопите!!!

На Rocker му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Стопати се има објаснето дека тие се нивните деца во иднината :fubar: !!! Во иднината тие имаат по 40 години и сите имаат деца .. и тие се овие деца!! Сега тие што ние ги гледаме се тие што отидоа во иднината и кога сакаа да се вратат во минатото не успеаја заради тие чудата што падна паднаа од небото.
    Кристибал ќе се појави неколку епизоди пред крајот (оној на возраст на Луз)
    Јасмин ја родила Алаи и Луз и ја зела.. Јасмин не го знае тоа затоа што Алаи ја родила Јасмин од иднината. И оваа ќе ја роди истата истата Алаи ама заборавив што ќе биде :wasntme:

Нивниот син ќе се вика Бруно и тој е всушност тик так.. Паз ќе дојде за да и каже на Мар дека е бремена.. после Тијаго и Мар заедно ќе патуваат уште повеќе во иднината за да му кажат на Бруно дека тој треба да го спасува светот или нешто слично ќе му кажат заборавив одамна ја имам гледано..

Така да сите што баравте повеќе фантазија од 50 натаму ќе кажете аман не можам да сфатам! :!: :lol:

12. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Наредното сеќавање вистинаско ќе го имаме во епизода 31 Рама ќе се сети :D Срцка е Рама :inlove:
    Инаку мнооогу интересни работи ќе се случат во епизода 31.. Најинтересна од сите е!! Кога велам многу значи еден тон!!! :$

Сори за пост врз пост :$

13. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Не се знае дали синот на мар и тијаго е тик так

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Elennnaaa

Elennnaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Наскоро ќе видите колку е гнасна ова Тера има едно видео на youtube ете ќе го ставам во спојлер кој сака да го види, а кој не нека почека уште некоја епизода :D
    http://www.youtube.com/watch?v=qarPj8z0Reo

15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Значи сите сакате да да дознаете што ќе се случи едно преку друго! Епа не може така.Ја гледате серијата плус тука читате се и сешто И НОРМАЛНО ДЕКА СЕ ЌЕ ВИ БИДЕ ИСПОМЕШАНО !Одете по ред како што си одат епизодите и се ќе ви стане јасно.Инаку Мар последна ќе се сети,а не прва.

На Ecii му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Jазмин и Тачо имаат син.
    + Начо најпоследен ќе се сети. :!:

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Денеска немаше Ангели. ;)

Извинете за пост под пост што напишав.

18. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Ај гледај ги убо епизодите а после збори
    од кај изваде дека јазмин и тачо имаат син ти текна така начо најпрво ќе се сети од сите!!!

19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    E гледав видео,ете од таму!
    |(

20. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Ај гледај ги убо епизодите а после збори
    од кај изваде дека јазмин и тачо имаат син ти текна така начо најпрво ќе се сети од сите!!![/quote]
    E гледав видео,ете од таму!
    |([/quote]
    Сигурно си грешка ако мислиш на машкото што беше заедно со тачо и јазмин тоа е амадито!!!