Ептен се слаткиии и скоро воопшто не се сменетииии Епа добро серија е.. Мора да има нешто, неможе како што ние сакаме
Spoiler Кика не работи за министерката, туку Гонзало. Кика го известува Камило или некој негов човек.
Spoiler Терра ес Перра (смајликакохустинаштовика"р") Браво за дечките што ги снимаат епизодите и ги закачуваат на нет
Ex сега и ти ,како не се променети кога се лепоти...?! Како се пролепшани море,море... Лепоти бе,лепоти...
видов имало дискусија за кој ви е најинтересен лик...па ај да си кажам за мене.... Хоуп и Лус другите ми се некако монотони, не прават ништо интересно.......
Spoiler Тефи ќе ја спасат Тера и Лука. И Тефи ќе каже дека Тера ја онесвестила и ја оставила на патот,али никој нема да и верува. И потоа Тефи ќе се налути и ќе избега со прасето.
Незнам дали знаете али еве да ви кажам ангели заради зимскиот распуст е во еден термин коа ке почнеме со школо ке има пак во два термини како порано и тефи ке остане во НЕ или ке се врати?
[/quote] Сликата е од 2010. Aлели сега е 16, a Mонито 14. Еве слика од 2011: Алели 17 години Оваа колку 10 да има а Монито 8 (според мене)
Епа исти се како порано ниски малецки добро можда малку извишени ама воопшто не личат на 16 и 14 години ама баш се слатки..