Луѓе вчерашната епизода заврши кога Мар се виде со Тијаго.. Ќе зборнат ќе му речи нешто шо ќе се деси????
Spoiler И на солита ќе ја одведет бидејќи рама ќе и напрајт замка и таа ќе му казит дека сестра и не постојт дека се беше измислено ама рама ќе ја снимат и на сите телевизори во не ќе се гледат и така луз ќе дознајт за тоа и ќе ја однесит во друго место....
Да не знаете случајно во која епизода ке се сети Мар? Слушнав дека она последна од сите ке се сетила затоа што три пати била рестартирана. B.T.W.Шо ќе се случи со Нина?
Spoiler мар била ресетирана 4 пати, ама било неуспешно бидејќи не можеле да и избришат едно сеќавање...после тоа и направиле некој вид специјално ресетирање....мислам во 111 епизода ќе се сети.....
кој последен ќе се сети? дали знае некој? и која е уствари нина? нели не е вистинска ќерка на луз? кој и е таткото? кој знае нека ми каже..
Spoiler Да таа три пати била ресетирана (мислам дека беа три) зошто не успеало.. дури и дадоа флешови (ако така се вика) од како ја фатиле, па како не успевало.. Многу тажна приказна..http://www.youtube.com/watch?v=TN7QpKiMEhE Луз и раскажа.. И да се сеќава во наајпоследните епизоди но никако не можам да се сетам на точната епизода и јас сакам пак да го видам тоа.. но.. изгледа ќе треба да чекам..
Spoiler Во 111 епизода ќе се сети Мар... За другиве...Љека во 96, Тео во 99, Рама во 101-102, Вале нели во 75 пола се сети, а целосно ќе се сети во 103, исто и Хасмин во 103.. .
Spoiler Јас гледав една епизода кога Тијаго и Хоуп на дечкиве од Н.Е ќе им кажуваат што се случило и кој всушност се тие...