1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Едвај чекам да почне :clap:
    Малку да се тргнеме од туркиве и да се потсетиме на шпанскиве. :D

Офф какви песни имаа... :clap: :inlove: :inlove:

2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Едвај чекам да почне.НИКОЈ ПОВЕКЕ ОД МЕНЕ! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

3. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Незнам баш од кој ден, ама имам слушнато дека ќе се емитува од ноември :)

Или грешка сум? :^)

Едит: да прашам нешто. :wasntme:
    Сега четврта сезона ќе се емитува, нели? Бидејки еве на оваа реклама http://www.femina.mk/out/?id=f6b18ec840 ... 6-16-05-54 е дадено тоа знакчето од третата сезона :?:

4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  5. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Едвај чекам, ја видов рекламата на ТВ па се радував ко мало детенце, рипав низ дома, скокав.
    Видов дека на рекламата е логото од трета сезона, па се надевам дека ке ја даваат и трета сезона бидејки ја немам гледано, ама и да е четврта нема врска, ке се вклопам како и да е.

Искрено не очекувам нешто многу (како прва сезона на пример), со оглед на тоа каква беше трета сезона (една причина поради која не ја гледав), ама самата помисла Ангели, „ме возбудува“ така што ке гледам која сезона и да е. Таман да си се подсетам и на шпанскиот јазик. И се надевам дека ке биде во старите термини. Ќе цитирам една феминка..

Е баш тоа ми фали. :clap: :inlove:

А што се однесува до песните, баш сеа ги префрлив на мобилен и на рипит ја трошам батеријата. :P

На TheaEsposito и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Лелее се надевам дека нема да ја репризираат 3 сезона туку ке почнат директно со 4... :?: Сеедно главно ке ни почнат.Самоо на едно се надевам :дека ке ги погодат термините.Како што имаше напишано една феминка ,си доаѓаш од на училиште,се спремаш и пред Ангелчина! :clap: И исто такаа би било добро да има 2 пати дневно.На сабајле и после повторно,за да ни се совпадне со смените и да може да го гледаме биило која смена да сме. :clap:

Од Ноември? :x ;( ;(
    Неее...Сигурна си? Многу е касно...Кој ке чека толку :x ;(
    Единствено има едно чаре и се надевам дека е тоа ! Коментирајте за побргу да ја пуштат овде : http://www.sitel.com.mk/tv/serii/ovaa-e ... ent-140397 Јас коментирав!

А за песните сигурна си ? Претходните сезони песните беа по живи и по весели. Инаку првата и последната песна ми се познати.Од каде? :D

*И уште нешто:Дали цедево може да се најде во Македонија? Мнпгу го сакамм.... ;(

Прикачени фајлови:

7. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Е де бе, и да е од Ноември. Кај решиле да ја пуштат после толку време, уште да се буниме за побрзо. Нема смисла. А и плус нема ништо да смени, сигурно си имаат они све испланирано, склопено од кога да почне со емитување. Трпение, спасение. :)

Инаkу да, тие песни се, успат еве уште некои од четврта сезона.
    http://www.youtube.com/watch?v=9bWpXPTOgxY
    http://www.youtube.com/watch?v=vcgxKNNQGnw
    http://www.youtube.com/watch?v=sh9S18NXwhQ
    http://www.youtube.com/watch?v=AjypvcoA_hU
    http://www.youtube.com/watch?v=AjypvcoA_hU

8. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
  9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^ Позабавни се старите песни! ;(

Едит: Цедето дан го има некој видено во Макденониија:?? :^)

10. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^
    Нели порано имаше албуми и сите бевме заразени со сликичките, јас дури два собрав :rofl: и добив две цд-ња, ама не знам каде ми се, а и мислам дека се беа од 2 и 3 сезона песните имаше и кореографии, ако ги најдам ќе ги сликам. :)
    Ако направат албум ќе збирате? :wasntme: :D
    Инаку мислам дека нема. Ајде ќе почне, па може да излезе уште нешто. :wasntme:

Инаку да сме задоволни што ќе ги пуштаат, а кога не знам. Сигурно некаде крај крајот на септември, почетокот на октомври, бар така мислам. :)

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Како излегуваа песните така јас ги слушав и ги учев. Сите до една ги знам (од прва до четврта сезона). Дури со другарка ми во дует ги пеевме хаха :D .
    Иначе и да е од ноември треба да сме задоволни што уопште ја даваат, а не да се буниме. ЕДВАЈ ЧЕКАМ!

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Охо,па и јас збирав ,имамм дома цело кутивче сликички со прекрасниве :D :wasntme: но,не го пуштав.Па штом неммам видено значи нема незнам ;( ;( ;( ајде вањда ќе излезе нешто ново.Офф,па јас ако го добиев цд ќе го чувавв како очивее :wasntme:
    Ако излезее се разбира дека ќе збирам и тоа ПРВА ќе сум :D :D

Инаку денес погледав нешто од 4 сезона и баш нај не ми се допаднаа случувањата. :doh:
    Многу сплетки
    Тачо ќе е во врска со Мелоди,и Мелоди ќе биде бремена. :@ Јасмин ќе биде во врска со друг(нов лик).Мар мислам дека ќе остане со Тијаго.А Рама ќе прогледа.Ќе има мноооогу нови ликови и нема местото да биде исто.Па нели секоја сезона ги менуваа местата,ги променуваа.Во 3 сезоона нели имамаа женскиве заедничка соба (која беше препрепрепрееекрасна!) сега ќе имаат секој посебна и сл.промени.

13. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Цдиња мислам дека нема. Јас пред две години (кога беа актуелни) ги имав симнато песните и ги слушав до пред една година :D . Готово сеа веќе им помина рокот :D .

Омилени ми се Donde Estas од Тијаго и Miedo a Perderte од сите петорица.

^^
    Јасмин ќе биде во врска со Тео, а не со некој нов.

14. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Јас го имам 1вото ЦД и тоа не збирав сликички тука една моја другарка си собра и доби ЦД па јас од кај неа си го преснимав (колку сум само паметна :rofl: ) Инаку мислам дека новата сезона ќе биде биде интересна барем се надевам :D А пак ако не е ќе си чекаме Госиип Гирл на мтв :lol:

15. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Дечки,едно прашање надвор од темава.
    Значи цел ден ги слушам песните од Ангелчинава и сакам да ги преврлам на мобилен.Ама преска не ми успеваше,или незнамм како... :| :^) Помош? :^) :doh:

16. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ама ја наполниме темава.
    Дур ги чекаме Ангеливе, еве сликички. :wasntme:
    [​IMG][​IMG]

17. maja57

maja57 Активен член

Се зачлени на:
    9 септември 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    20
    1 i 2 sezona gi gledav, bez da ispstam niedna epizoda :D e 3 bas ne ja gledav, bidejki malku imase fantazija ama od vreme na vreme gledav, so drugarkite site pesi gi znaevme, duri i gi igravme sred ulica, pa se sobiraa lugje ne gledaa i peevme... eeh vreminja bea toa :D :D :D

18. maja57

maja57 Активен член

Се зачлени на:
    9 септември 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    20
    a da, omilen lik mi bese cielo, ama sega vo 4-ta va sezona kje igra li?

19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Нема да игра бидејќи ќе игра Паз,ќерка и.А Паз и Сиело се иста глумица... :D :inlove: :inlove:

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Дечки пробувам но неможам да префрлам од нет наа мобилен песна од Ангели.
    Нешто грешам или...? :fubar: :?: