Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Не е умрен,Симон си е Симон,само Џеј го контролира.Нешто слично како хипноза.

2. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
  3. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Писмото:

Едит http://www.youtube.com/watch?v=agh6TolcIso
    Песната од погоре што е од Гран Рекс :D ;)

На HipHopDance и I.love.your.lips им се допаѓа ова.
  4. aleksandra15

aleksandra15 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    А зошто косата на Сиело во последната епизода ќе и биде кратка?

5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Затоа што Емилиа Атиас имаше суканици па нормално е да има кратка коса :D

6. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Може некој да го преведе, или од прилика да го раскаже...? :?:

7. aleksandra15

Се зачлени на:
    13 април 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Да ама кое е објаснувањето во серијата?

8. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Мора ли да има некое објаснување ? Нели смее Сиело да има кратка коса ? :lol:

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Ај ќе пробам да го преведам.

„Здраво на сите

Денес е ден многу particular за мене,се разбудив со смеса од емоции,среќа,болка,но тоа што најмногу преовладува е desilucion...Да,со 18 години продолжувам да desilucionando. Секогаш едниот чека другиот да реагира,како едниот што мисли дека би можел да реагира,пред таа ситуација.Понекогаш мислам дека ова е моја грешка,мислам на се и сите. Ќе бидам искрена и транспарентна. Но дозволете ми да биде погрешно,за моите кратки 18 години и бидејќи продолжувам со искреноста,транспарентноста,и смирена како и секогаш ,јас можам да имам карактер,да бидам чудна неколку пати,да се жалам,да бидам импулсивна но знаеш што? Не гледам ништо што не сум. И да,ако изберам да се отвори овој медиум тоа ќе биде за вас. Бидејќи ми верувате мене,ви велам на сите така како што ме критикувате бидејќи немам насмевка на лицето 24 часа,и се сакам таква.Сигурно на многу луѓе ова што го пишувам им изгледа чудно,денес избрав да зборувам од срце,иако признавам дека секогаш me costo abrime,ги кажувам чувствата,тагата,покажувајќи се слаба. На крај ќе останам искрена со мене,со вас и ќе продолжам да бидам транспарентна.Денес чувствувам потреба да кажам нешто јавно бидејќи чувствувам дека завршува една фаза во мојот живот. “
    -Пс. нешто не знаев да преведам,а и на googletranslate не преведуваше па затоа го препишав зборот.
    После ќе го преведам и другиот дел :)

На HipHopDance и aleksandra15 им се допаѓа ова.
  10. aleksandra15

Се зачлени на:
    13 април 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Смее ама мислев да не е болна од нешто?

11. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Не не ,не е болна :)

Еве и пораснала малку косата :D

На aleksandra15 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Продолжувам...

„ Casi angeles(Речиси ангели) беше еден важен дел од мојот живот,беше почеток на адолесценцијата. Со овој проект,научив и запознав луѓе кои никогаш нема да ги заборавам. Исто така нема да ги заборавам патувањата,снимањата,забавите,пријателите кои и кога ќе заврши ова ќе останат пријатели,секој со своја приватност. Кога некој ќе ме земе,los admiro como artistas но повеќе како личност. На девојките,моите пријателки од Casi angeles на bancaron,кои беа секогаш тука кога ми требаа,во добро и во лошо,со мојата среќа и тага.Пријателите исто така ги обожавам,ви благодарам што не ме оставивте да спијам на патувањата,на турнеја cos sus gritos,што ме смеевте,што бевте секогаш со мене. Ви благодарам што ми овозможивте да ја делиме сцената на Gran Rex,y los diferentes escenarios a lo largo y ancho низ земјата со вас,неверојатни сте,ова беше едно искуство que ojala volvamos a vivirla и нема да ве заборавам никогаш повеќе.И благодарам на целата продукција,што ме чуваше,retarme,haha,најмногу. Им благодарам на техничарите што беа таму од 6 наутро па се до вечер кога имаше потреба,што не смееја и ни го правеа денот пократок,poniendole секогаш! За работата да испадне подобра.
    Им благодарам на директорите,што направиле неверојатни сцени.
    И благодарам на Крис,што ме избра мене на овој кастинг „Агол на светлината“ ,што ми овозможи да растам заедно со неа,што ми покажа кои се,благодарам RGB за довербата што ја имавте секогаш и ми ја дадовте оваа можност.

Ви благодарам на вас,на фановите,без вас ова не би можело да биде можно,ви благодарам до крајот на животот,за писмата навистина се безусловни,ви благодарам што скокавте,викавте ,се жалевте на нашите емисии. Исто така им благодарам и на оние кои не критикуваа,се учи од критиките.Ви благодарам што бевте искрени секогаш. Ви благодарам што ме придружувавте и подржувавте,во сите мои одлуки,ви благодарам на постерите во театрите,на патот.Ви благодарам на сите во внатрешноста на земјата,што секогаш не чекаа со радост. Им благодарам на луѓето од земјите кои ги посетивме,што не пречекаа со љубов и ентузијазам. Им благодарам на земјите што ме чекаат да ги посетам,ви ветувам дека некој ден ќе дојдам. Quiza во личен или професионален карактер.
    Бев среќна,среќна,среќна!!!
    Но заврши еден циклус. Desilucion е голема и има нешто што се крши.
    Денес чувствувам дека ова се случи.
    Ви ветувам дека јас никогаш не давам отказ од било кое место,како што јас ги кажав,но јас се утешувам со тоа што разбирам дека животот е непредвидлива промена. Постојат два пола и две позиции кои се некомпатибилни денес.
    Како што кажа Крис, „СЕ ЗАВРШУВА,НА КРАЈ СЕКОГАШ НАЈАВУВА НОВ ПОЧЕТОК.
    СИГУРНО ЌЕ СЕ ВИДИМЕ!“
    Ве сакам!!! До секогаш.

И многу ви благодарам за таа љубов,константна. „

Ако имам грешки нека ме исправи некоја.

На x-MajaEsposito-x и izabela63-64 им се допаѓа ова.
  13. izabela63-64

izabela63-64 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    44

Ме расплака.Стварно трогателно писмо и жал ми е шо ке завршат Ангели за 3-4 недели,сакам вечно да траат. ;( ;(

На In..Love и Sara.Be им се допаѓа ова.
  14. Sara.Be

Sara.Be Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    143
    Феминки ај малку помош... Имавте дадено одговор со една страна за Ангели и ги имаше песните од 1 сезона, 2, 3, 4... Ама не ми текнува како се вика.. Ако ја најдете повторно да ми ја пратите,... Ве молам... Цела вечер ја барав страницава во одговори и никако да ја најдам.. И утрово ја барам ама неможам да ја најдам....

15. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    http://tvpaket.com.mk/serii/2243-angeli-muzika-4

На Sara.Be му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    И овде ги има http://casi-angelesmacedonia.blogspot.c ... _1545.html :)

На Sara.Be му/ѝ се допаѓа ова.
  17. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Леле едвај чекам да дојде крајот, за се да се реши, ама па ич не сакам да заврши. ;( Ај уште 1 една сезона нека снимат, или пак овие од Сител нека ги дават 1,2,3 сезона пак, а не оние индиските глупости.. :^)

18. Sara.Be

Sara.Be Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    143
    Фалаа срцки сте...
    Мислам не за то шо ми кажавте ...од секогаш.... :) :* :* :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove:

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. 1LTennis

1LTennis Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Лелее да и јас многу сакам да биде така :worried:

20. Sara.Be

Sara.Be Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    143
    Не е можно дека ќе завршат??.... :x :x :o :( :worried: .. Само тоа да не се случи.... :(