Не сум и апсолутно ништо. Ми се допаѓа и и се восихитувам затоа што на 17 години има напраено многу поише од пола естрада со години наназад. Ако 11 години на сцена од вкупно 17 за тебе не се доволно искуство онда ајде да праќаме фосили... Btw и мене не ми е wooow песната, мислам дека може многу подобро, ама аман го распнавте девојчено без да се потрудите да погледнете подалеку од носот. Може до сабајле да се објаснуваме за вкусови ама дека девојчето има глас, стас и знае што прави е факт.
Освен на оној Yon што ми е посимпатична песната, останативе се тешко meh. На кој јазик пее Лара? Буквално нема врска lyrics-от со она што го изговара. Евентуално песната на Андреа исто нешто за нијанса е подобра. Мислам дека Евросонг е време кога се прават најкатастрофалните песни и се бира онаа што е најкатастрофа да победи. После не не гласале, за што да не гласаат?
Јас се предомислив и гласав за Виктор зошто стварно ме изнасмеа, доста е од жалопојќиве i can fight with your father, yes i can be with your mother
Чекај, чекај...дали јас тоа прочитав убаво: ,,на 17 години има напраено многу поише од пола естрада со години наназад. Ако 11 години на сцена од вкупно 17 за тебе не се доволно искуство..." Тука ја затвораме дискусијара. Крај. Може не си и брат/дечко, но си и и другар и и правиш лош маркетинг. Од неа ништо нема да биде. Памти ми го ова и врати се на темава/одговорот после 3 години.
Се согласувам. Само не се бламирај другпат за глас што допрва ќе мутира на 17 години... И за Мараја Кери да го напишеш премногу е
Ако сме реални ниедна песна не е евровизиска. Од 47 песни зарем една не се најде да исполнува критериуми за Евровизија? Еве не знам. Ти даваат 6 песни за избор од кои 5 балади и една не знам ни во што да ја сместам. А иновативноста кај е? Се едно, па исто. Како една година немаме некоја онака забавна песна, со кореографија ко што треба, со сценски ефекти ко што треба, сме праќале стварно јаки пејачи/пејачки и накрај ништо, дека се заковани во едно место цело време и само пејат, не се мрдаат. Помина времето кога се бараше само пеењето да е добро, сега се гледа цел пакет- пеење плус сценска изведба.
Нели не праиме муабет више? Од вакви експерти за музика што мутираат гласови после 17 години немам што да разберам. Поздрав и не се нервирај жити сѐ!
Уште се мислам за кој да гласам. Најдобро ќе беше доколку имаше опција да не се учествува/никоја од песниве.
Ќути не се брукај. Лара пеачка катастрофа Мислам ок, може да не ви се допаѓа песната или карактерот, ама вокално да ја потценувате, апсурдно е. Настапи на 16 години. Влезе во финале.
Не верувам, сигурно е платен да ја фали на форумов...Видовме дека секаде ја има изминатиов период и тоа sponsored