Да не бев обседната со евровизија немаше да коментирам Сепак, исто мислење имам и за повеќето песни. Ама оваа песна... нема потенцијал. Ниту мислам дека може да ја перформира без да не усрами.
А замисли лани на Британија никој не даде глас, ептен ми падна жал, не беше толку грда песната за никој да не гласа. Политика .
Андреа Топ песна. Ми има светски звук, да ја пееше песнава некоја од звучниве имиња од уса, хитчина ќе беше
Зошто да не усрами? Момчето одлично изгледа, весел, насмеан, скапа играјќи… според мене Јана со моментот на запросување убила ме туџа срамота
Нета е најлошото нешто што има победено на Евровизија, звук на кокошки кои до ден денес ме прогонуваат кога ќе се сетам, причината што неповратно се изгубени сигнификантен број на нервни клетки кај мене, нешто што до ден денес не ми е јасно како победи, нешто што ме тера да сакам фронтална лоботомија да си направам. Се знае кој требаше да победи таа година, а тоа е Елени.
Нета и Елени се во 2018, Хатари беа во 2019. Марув од Украина требаше да победи таа година, ама Украинците ја донесоа најглупата одлука во цел универзум, цела галаксија и цел млечен пат во врска со Евровизија и не учествуваа. A иначе да, Хатари ми беа подобри од Данкан мене лично.
Хаха па да бидам искрена, не ме допре нешто посебно тоа со химната, така да сепак заслужуваше победа според мене
Дали има нешто во живо од Андреа? Како шо разбрав, до сега не настапувала на ваков настан таа, во главно само на свирки, или погрешна е информацијава? Пак ќе речам, да не биде реприза на Eye Cue…
Не заебавај човек, Елени е literal godess, ако се врати со убава песна победа не и бега. Чист грабеж беше тоа што и се случи на девојката, жирито ја утепа буквално. Среќа па публиката си го кажа своето, до ден денес Елени е фаворит на пола фандом на Евровизија. Буквално и други песни беа подобри од таа абоминација, Цезар со Nobody but you и Елина Нечаева од Естонија со Ла Форца беа класи над неа. Елина Нечаева заврши 8, па таа година ако нема најлошо гласање, не знам која има. Да се редактирам, за другите да видат што зборам, да ги потсетам
Јон ми е ептен симпатичен. Онака кул, чил фаца и се познава дека е скромен. Штета што песната не му е за на Евровизија.
Елени ја запали сцената, ни жена ни маж не остана имун на таа фигура, енергија, женственост. Никогаш никој нема да ја повтори Елени.