Јас ова на Виктор го слушам ко I'm a СУПА МЕН Бтв ја не би праќала уопште ниеден, не пошто не нѐ бива, него дека Евровизија ја изгуби смислата.
Нека иде Виктор со ужасот од песна.Пак ќе се посрамотиме, ама бар сите ќе се смеат. Спојлер И ќе ни се смеат оти сме заборавиле како се праќа нешто асално.
Не знам за вас ама мене цело време ми се врти во глава circles иако само некои два пати ја ислушав и не ми остави преголем впечаток. Изгледа е catchy.
Јас мислам дека треба Виктор да иде. И онака ништо не правиме, а и реално почесто сме испраќале балади. Какви не песни имало и ќе има на Евровизија. Можеме и ние една година вака. Реално влегува во глава песнава.
Пак ги слушам, де едната, де другата, навистина ми е тешко да се одлучам. Си мислам која подобро би поминала пред европската публика, Flower of sorrow ili Circles? Веројатно би биле на исто рамниште, горе-доле. За финале, не знам, ептен со судни маки и многу внимателно досредени и скоцкани песните ако се, може. Важен е и тимот, чиј тим би направил подобар ривамп. Мислам дека тука на Лара тимот е подобар, реално, а и поискусен. Дали да биде уште една "James Bond" нумера, уште една Тамара. Или пак одлична песна, ама нова клинка, и стравот од тоа да не случајно го претвори настапот во Ај Кју дебакл. Се ми оди некако во полза на Лара и нејзиниот тим, освен што песната Circles ми е поубава. А на крај ќе се скинам од смеење ако победи Gangnam style. И за него прво реков дека ок ми е, нека биде забавно, па на второ слушање коа обрнав внимание на текстот се запрепастив "I can be with your mother" wtf???
Circles е многу по catchy, а песната на Лара е просто здодевна. Лани не исмејуваа што сме пратиле балада - и коментатори и гледачи, исто ќе биде и за нејзината песна. Лара има 17 години, иако е преслатка и фина, ми изгледа многу нежно за Евровизија, нема да ја претстави Македонија како што треба - надвор од сцената. А треба харизма за тоа и да знаеш како да се снајдеш.
Here I Stand имаше рејтинг од публиката 1.8 според EurovisionWorld, песната на Лара има 4.4, Circles 4.5, што говори дека и двете песни се многу добри и имаат голем потенцијал за добар резултат со правилна преработка после изборот. Ретко кои песни имаат вака висок рејтинг на EurovisionWorld.
Супермен има 3.7, Proud на Тамара има исто така 3.7 Да, имаат значење но не се секогаш веродостојни оцените на EurovisionWorld за жал..