Да, тимот на Лара е најискусен ама што со тоа? Тој искусен тим не претставува со години без некој посебен успех. Нема да биде лошо да видиме како ќе се справат некои други.
https://mobile.twitter.com/russianwomann/status/1487180414758359048 Твитов со видеото од Виктор има скоро 100000 прегледи за два дена...ајде здравје па и до милионче да стигне.
Ден 3/8: Андреа го презеде тронот на анкетата на EurovisionWorld: Моментален рејтинг според гласачите на истиот сајт: 1. Andrea- Circles [4.5/5] (=) 1. Lara- Flower of Sorrow [4.5/5] (+0.1) 3. Viktor- Superman [3.7/5] (+0.2) 4. Yon Idy- Dreams [3.5/5] (+0.3) 5. Kaly- Love and Light [3/5] (+0.1) 6. Ris Flower- Flying to Berlin [1.7/5] (+0.1)
Гласав за Андреа, уште прв пат ко ја слушнав ми се допадна многу и знаев дека за неа ќе гласам. Баш светски звучи. Таа од Виктор не дека е лоша ама не ми е баш ко за ваков настап, повеќе ко за тик ток.
Не треба да се важат, ама не знам дали нема да ги важат, дали ќе гледаат тие ip воопшто или како што пиша Guns може и да не го ни видат гласањево онлајн.