Видеото е само за изведувачите и е со нивни претходни песни, не се ова песните со кои ќе се натпреваруваат. Тие песни ќе бидат објавени на 28.01 (Петок), во 22:00 на Стисни Плеј на МРТ.
Нема врска јазикот со успехот кој би го постигнал претставникот. Марија Шерифовиќ победи пеејќи на мајчин јазик. Лани Италијанците исто. И уште многу други примери, не само за прво место туку и воопшто за одличен пласман. Македонецот веќе не си го цени своето.
Не знаев дека мора детална анализа да напраам пред да пишам мислење на ваква тема . Ако не читам, слушам. Иако не се тие песни Лара пак се истакнува. Тоа фаворити више избраа на претходните страни без да ги чујат песните со кои ќе настапуваат .
Апсолутно не знам до кога ќе се трошат пари на ова. Ама кога веќе сме упорни, од сите понудени, се надевам дека ќе победи Лара, иако сум скептик како би испеала во живо, со трема, пред публика..
Пишувам за себе, а не за тебе. Јас не прочитав, само го преслушав видеото и мислев дека тие се песните. Ама наводно во петок ќе ги објават.
Сум за тоа да се испрати млади луѓе. Се едни исти вртеа секоја година и пак истото. Мене Лара ми е океј, ама не ми дава баш Евровизија вајбс.
Не се глупави уште од старт да си ја уништат музичката кариера како што тоа им се случи на нашите евровизиски претставници изминативе години.. Свесни се дека Евровизија е исполитизирана кај нас, и мислам дека затоа не се пријавуваат, особено Антониа.. Повеќе штета ќе им донесе него корист, еден погрешен збор, и после тоа нема назат, и и Антониа беше во тимот на Тамара на Евровизија, врескаше таму, го он, норт мацедониа.. Ќе и најдат одма некое видео, со земја ќе ја срамнат од старт никој да не ја гласа.