Искрено се сомневам како ќе ја испее во живо. Не ми е јасно како може да избириме песна без да ја слушнеме во живо, изгледа ова го има само кај нас. На крајот се надевам дека нема се каеме што гласавме вака. И која е логиката на публиката ако е поважен гласот на жирито
И мене малце ме секира тоа, некако преемотивна ми е дури и у студиската верзија, може малце да ѝ зачкрипи гласот
Абе ете ни пак шанса за финале и успех и пак не ви чини. Еднаш, ама еднаш да поддржевте Македонски претставник на Евровизија. Појќе си се мразиме самите себе од Бугарите што нè мразат И после аМа КаДе Е аНтОнИјА, кАдЕ е ЈаНеВа, КаЛиОпИ... ете таму, се кријат од омразата од својот народ ако го претставуваат на Евровизија!
Ами ние се разбира, нашите гласови се најбитни @Ahoy не се нервирај ќе не можеш во живо да запееш Абе ја пак ќе навивам за оваа колку и да не ми е по ќеф, ама си трескам од досада
Македонската публика го избра Виктор, а Андреа ја одбра жири берено од пи*кесиматерине некаде (и тоа предвреме снимани како даваат гласови), и на крај нивните гласови се важеле на Македонците не.
Аа јас тоа не го памтам нит сум го рекла, знам дека сите урлаа колку им се свиѓа и после замараа дека ја утнала химната ко да е којзнае шо и дека не ѝ вреди успехот на евровизија.
Нема логика искрено, Андреа и Виктор имаа најмногу прегледи и лајкови по видеа од инста и јутуб, така што очекувано беше да бидат еден по друг и по гласови од народот. Мене ме зачуди што Андреа имаше малку.
Со вакви балади и плачки, незадоволни од животот и облечени како грофици од 15ти век не вреди ни да гласате и пари да трошите.
ШЕФ НА ДЕЛЕГАЦИЈА НА ИСЛАНД, земја пример за успех на Евровизија последниве години, ја рангира Андреа 2-ра. (Ок Лара прва ) Ама не, Македонската публика шо се пали на Бум Бум е порелевантна. Важи.