Со оглед у каква држава живееме, моеше комотно и ректумот да си го избрише со него, искрено да ти кажам...
Сепак можеше да го подаде знамето на некој што е поблиску до неа, зарем само делегацијата смее да го држи знамето?
Се резилите со реакцијата на ненамерниов чин. Погледни реакција од страна, светот ви се смее вам, јаките патриоти, не на Андреа.
Не е. Андреа за ова во Идризово Многу драма се направи, сериозно. Го фрли да се слика, а не да го сквернави. Всушност го потфрли.
Добро шо праша. Претпоставувам дека на другите учесници не им пишува /////// у извод и дека нема да помислат да го фрлат. За ум треба да ја вратат дома па нека се извинува секој ден Аца Лукас да го земеме со рефрен лична карта празна и како фрла лична карта на прес и тоа ќе го бранеа
Голем дел од претставниците не ни имаа знаменце со себе, само неколку членови од нивните делегации. Знаменца имаа екс-Ју, Балтик и Украина. Од Исланд пример со Украински знамиња на себе се појавија годинава. Во 2019 со знаме на Палестина и тоа во финалето.
И сите шо објавија слика од Тоше со знамето, не заборавајте дека и тој не ни чинеше жив. Како и секој млад шо уствари сакал да направи нешто во државата. Експресна беше реакцијата со извинување, доста беа клетви и бесилки. Која дијагноза, се' нешто нас намерно ни се прави, смислено е демек, оти има на некој шо му е гајле за нас па си рекол чекај Андреа знаме ќе фрли. Ни се прави да, ама на грешно место пак е насочен гневот.
Ја да и бев у ПР тим ќе кажев во знак на протест за кревање на орелон на паднатите борци, решила симболично да го фрли знамето. Со тоа сака да изрази како ние колективно и секој ден си ја фрламе државата при личен интерес.
Ваква фама не дигнавте за тие ////// колку за небрижниов чин. блазе и на државава со вакви патриотишта.
Затоа не остана пеач на сценава. Васил е педер, си замина, нормално, Андреа е гомно и она ќе си оди. И така Теа ќе тресе цицки по дискотеки, ма нек гори Балкан.
Оставете Андреа, мене повеќе ме загрижуваат коментарите на фејсбук. Ми станува уште повеќе јасно со кој делам воздух за жал. Дајте си свое видување, коментар без колнење и пцуење на мајка, шајка. Бог да чува. Али тоа е, битно знамето се фрли .. а уствари фрлено е одамна. И да сите се во Идризово .
В година ако пак имаме Национален избор и повторно имињата на натпреварувачите ни се непознати, ќе ве навратам на темава и неколку претходни да видиме зошто е тоа така. Ако воопшто и има пријавени at this point.
Треба да се казни делегацијата пред се зошто секоја година се едни исти одат, шетаат на државен трошок и за ништо не ги бива. Тие како искусни треба да и објаснат на девојкава како треба да се однесува на јавен настан. Треба една петиција да не се праќаат веќе преставници за евровизија, зошто и онака ништо корисно од тоа немаме само се бламираме и финансираме со наши пари поединци да се шетаат.
Зборувај за себе и за тие шо те лајкаат. Стварно не ви е срам ова да го правдате? Или да пишете сериозно е, ама неискуство ама трема Нека седи дома ако има трема или ако не знае шо НЕ СМЕЕ да направи.. Ајде пиши ми шо требаше да направи за да и го осудиш понашањето, ако ова не е? Абе у штаб ги бираат кој да оди и како да се понаша, исто ко у време на вмро шо ги бираа за евровизија
Ама работеше критиката шо ја доби од народот, од кариерата негова тука толку. Нека им прај на Бугарите песни за Евровизија сега Не можеш да претставуваш некој кој не те ни избрал да го претставуваш