Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Андреа со Circles ќе нè претставува на Евровизија 2022

Дискусија во 'Музика' започната од Ahoy, 21 јануари 2022.

1. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.125
    И тој сега треба да се извини, туку ај.
    Леле, молам струја да исклучат, доста е.

На JuLleE и Ahoy им се допаѓа ова.
  2. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.776
    Допаѓања:
    175.789
    Ја разбирам дека многу е ин да си опен мајд и шоимаврска ама мора да се докажуваме на секоја страница колку не ни е гајле. Исто, ова нема врска со патриотизам и учки спименици и курци и палци додадете по желба.
    Ова има врска со тотален непрофесионализам од нашиот јавен сервис за тимот што секоја година го праќа на евровизија. Овој пат, почнувајќи од самиот избор кога ни самите водители немаа појма како се сметаат поените, па очигледно до крај.
    Сосем нормално е да се осуди неумесна постапка, не се секирајте не ве праи тоа патриоти. Туку едноставно се работи за универзално правило што се учи ако не од забаваче, тогаш најрано во основно. Ама шоимаврска нели.
    Ете се извини, и Кејли го напраи истото, животот продолжува.

На IRBBB, duffi, Salome и 29 други им се допаѓа ова.
  3. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.165
    Допаѓања:
    15.451
    Што има направено Лоба? Не сум во тек изгледа. :?:

4. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.833
    Допаѓања:
    271.287
    Е ова!
    Ние патриотите.Државите под наем ама битно знамето;)

На Annath, ane.bella, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.490
    Допаѓања:
    15.642
    Само вакво извинување ќе се земе во обѕир :D
    917.jpg

На GirlLove и Indiegurl им се допаѓа ова.
  6. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.392
    Ептен добро ја платиле за да го направи овој скандал.

Последна измена од модератор: 9 мај 2022
    На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.919
    Допаѓања:
    89.697
    На Виктор Суперменот беше подобра од оваа ? (facepalm)

На raww му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    2.472
    Ама нејзе и е несфатливо зашто вака, таму била да се забавува ^_^

На spacegirl92 и Anah им се допаѓа ова.
  9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.919
    Допаѓања:
    89.697
    Да којзнае колку пари зела па затоа и прифатила такво нешто,којзнае на парите што ќе им прави(facepalm)
    Шо ви е :x

На raww, Ahoy, Glowy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Directioner005

Directioner005 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    2.404
    Не. Јас лично гласав за Лара, и тоа не беше ништо невидено, ама според мене беше најдобра. Ама според повеќето на Виктор суперменот била подобра од сите. Имаше огромна разлика во гласовите, огромна предност за Виктор. Да не се лажеме сега..

На Mikha4 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.249
    Допаѓања:
    112.299
    Јас оваа песна не ја знам, ја немам слушано, а не ни планирам.
    На Виктор ја имам слушнато случајно на радио, па претпоставив дека е таа песната за избор, затоа што од овде имав прочитано дека се вика Супермен.
    Супермен не е убава песна според мене и ок, ама на оние кои ГЛАСАЛЕ поубава им била Супермен од било која друга бидејќи таа победи од гласовите на публиката.
    За после збирштина од тапоглави сурати од низ светот да речат дека Андреа ќе оди.
    И Андреа оди.
    И се покака :doh:

На princess5, Viktorijaaa5, Directioner005 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Само кај нас може секој ојле дојле држава да претставува, тргни од политичари и се останато. И како само нас ова ни се дешава еве не ми е јасно? Затоа ни се смеат па и за смеење сме, ама сами сме криви. Мора веќе еднаш некаков критериум да има. Ако немаме асален пејач подобро да не настапуваме.

На VDT2906 и fbaby им се допаѓа ова.
  13. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Кокошарник да се испрати дома.
    Ниту беше најдобра песна ниту беше најдобро избрана од мнозинството.
    И повеќе гестикулира со устата отколку што покажува перформанс.
    Ова беше капак фрлила не фрлила тоа знаме те пуштило да го претставиш имаше 10 други начини отколку да го фрли... Можеше тој фотоапарат да почека 3 секунди.
    Славата ја удри во малиот мозок.
    Сега уште пославна ќе е.

На Salome, Ouravanture, fana и 4 други им се допаѓа ова.
  14. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.245
    Допаѓања:
    39.586
    Што се занесувате бре, кој ја има платено ? Кој, за што ? се дрогирате ли вие античкиве, на што сте ?

На LovelyGirl3, Annath, Glowy и 4 други им се допаѓа ова.
  15. skizze

skizze Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    673
    Некои воопшто не носеа знамиња, една французинка си го стави на земја, останатите го фрлаа на член од делегација (претпоставувам) и тука уз фрлање падна едно на земја.

Читам многу коментари на форумов дека се' на нас ова ни се дешава, дека заради вакви луѓе ни се смеат итн итн, а всушност се' што прочитав од странцине е дека ни се смеат токму поради тоа што правиме драми за ваква ситница. Еден портал коментира за ставот на МРТ: „The last time a country withdrew during the week of the Eurovision Song Contest was 1974. Back then, France pulled Dany and her “La Vie À 25 Ans” out of the competition days before the show. The reason back then was the sudden passing of French president Georges Pompidou. Since then, no country has withdrawn this late in the process – especially not for incidents like these.“

Сфаќам дека случкава предизвикува револт кај голем дел од граѓаните ама Андреа е многу млад артист којшто нема искуство и ние одма ја праќаме на најголемиот музички настан во свет (според мене одлична прилика за секој млад амбициозен артист). Ја искрено очекував многу полошо ама девојчето одлично се снаоѓа. Ние наместо да кењаме може да ја искритикуваме дека не е во ред така да постапи со знамето и да ја охрабриме да не прави такви грешки понатаму. Ама неее македончето одма мора цела фамилија да и ја испцуе и да и се заканува. Не разбирам зошто мора да се шири негатива и како им се троши енергија на луѓево да смислуваат навреди за некои шо не ги познаваат. Има побитни работи во светов и луѓе којшто секој втор ден ја омаловажуваат Македонија и се многу побитни од Андреа.

Патем, ако го гледате целото видео, не само тие неколку секунди кај што го фрла знамето, ќе приметите дека сите се многу изгубени, најверојатно не им било убаво објаснето кој каде треба да се движи, така да веродостојно ми е да немало никој до неа во тој момент да и го земе знаменцето, ја фаќа трема пошо ја чекаат да се дослика и да оди на интервју и без да размисли што има во рака, го прави тоа што секој повеќето од нас би го направиле држиме нешто, го џитка.

На Pixi5, raww, Glowy и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Larson

Larson Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2017
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.979
    Колку и да згрешила не заслужува такво ругање. Убијци биле помалку ругани кај нас да бидеме реални.
    Не и го правдам потегот , во моментот кога го фрли се поднасмевна мислела ќе изгледа "кул" со потегот или кој знае што и се вртело низ глава ама дефинитивно не е злонамерно туку повеќе непромислено и не заслужува такво ругање. Какви се коментари не се изначитав на инста и по социјалниве мрежи , многу лошо.

На raww, Glowy, Ahoy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    895
    Од луѓе што на се' живо плукаат, почна државава да ми се одмилува.
    За Господата никој не е достоен, никој не им одговара, а половина знамево не знаат да го нацртаат, половина бугарски пасоши имаат.
    Растргани на сите страни, тие лечат комплекси на Андреа

На Glowy, lovestoneddd, mareane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    895
    А да, не ја знаеле Андреа, па нормално кога Теа Таирович ја слушаме. Цела српска естрада дојде на настапи, дискотеки преполни и малку ни е ова

19. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.404
    Допаѓања:
    60.096
    Теа Таирович пееше на сред Бугарија нема поубаво девојче од Блгарче. Молк, мукла, уште по дискотеки ечи, абер немаат да не фрлаат илјадници евра по неа.

Дубравка Липич акна слика од автохтона Албанија со пола Мкд во неа, на сите радио страници трешти, абер нема никој да прекине да ја емитува.

Ни бришат име, идентитет, све живо и диво, со прстот у нос. Масло 150 денари, рестрикции, поскапувања.

Ама да, проблем е девојче што ненамерно згреши и се извини одма после тоа.

Не сме ние за култно нешто како Евросонг. Ние сме две овци да ни ги дадат да ги пасеме, и нив ќе ги загинеме.

Ајт.

На bertold, raww, Ouravanture и 22 други им се допаѓа ова.
  20. winnie02

winnie02 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.816

Пеач? More like не остана здраво разумен човек во државата. Има тенденција да се прогонуваат луѓето и да се истурат фрустрациите врз некое жртвено јагне. Од фамилија, булинг во школо, мобинг на работа, плукање по јавни личности. Секако по луѓе од обичниот народ. На политичарите и олигарсите им се плашиме, за нив се најдобро.

Ги заќутивме интелектуалците, ниски плати на професорите и на докторите, но највисок фактор ни се полуписмени, а ни полу. Нема нешто што чини за овој народ, ако нешто се издвои од толпата мора по брза постапка да се уништи и поплука.

ПР тимот! Да направи презентација на големо и широко за национални обележја, протоколи и чуда. Андреа е само колатерална штета, никако не главен виновник.

Кога секој би си ја вршел својата работа како што треба, а талентот би се занимавал само со она за што е дојден, нема да доаѓа до скандали.

На Glowy, Lella, oblace1 и 5 други им се допаѓа ова.