Освен што се гледа дека има вложено пари во неа, друго квалитетно не гледам. Инаку Каly е подобра за мене
Ех, заборавив да пуштам на време. Оваа Андреа ли беше? Ич не ми се допадна, нишо посебно и текст и глас онака мех
Мене ич не ми се допадна песната на Лара, не знам што толку песнава. Убаво пее, ама без текстот што одеше одоздоле ништо немаше да се разбере. Млитава песна, ни рефрен, ништо, никаква кулминација немаше, како пресечена заврши. Андреа засега е баш несекојдневна и песнава одма ми влезе во уво. Убаво што сакаат да протуркаат млади перспективни пеачи, ама на пола и повеќе им ги утнале песниве некако...
Андреа одлична, нешто несекојдневно. Се изнаслушавме балади на Евровизија, редно е да се смени нешто.
Мене Андреа ми се допадна најмногу, како што и очекував уште пред да ги објават песните. Мислам дека со revamp може да ја средат малку повеќе, и фали нешто. Слаб избор имаме, ако земам да споредувам со она што се натпреварува во други држави - мизерија сме. (Шпанија особено, се опседнав со сељо стил песна )
И Андреа одлична. Треба да биде или таа или Лара. Со дообработка ќе бидат двете добри песни, а имајќи предвид дека сме во полесното полуфинале и во втората половина на истото, би имале шанси за влез во финале.