Лол, не. Јас воопшто немаше да забележам, верувам и повеќето од темава, ќе им се изнасмеев на тие што и бараат рачки. Буквално го одбра најлошиот и најупадлив начин да се ослободи од знамето, по ново сувенир, или како сега го викаат. Лани го бранев Васил, но годинава не можам да најдам оправдувања, ова е веќе некст левл.
Не знам колку зимаат моите пријателки и не ме занима. За моите дома нормално дека знам,а за туѓи сметки ич не се замарам. Исто така ми е невкусно некоја другарка да ми има увид во сметките. Што не е јасно?
Како беше она просто кажано неможете по самарот па удри по магарето. Де ти ваква патриотка што не протестираше кога ти се мењаше ИМЕТО на државата? Што не протестираш кога секој у партија праи што сака и како сака? Зошто тогаш молчевте? ошто девојчњто го напаѓате за многу баналана работа? Ако идеме по правила и прописи делегација има кај сите што се сликаа, каде е нејзината? Да го изеде знамето? Што да му праи?! Наместо да речете ок не било правилно грешка е АМА НАША Е ЌЕ ЈА БОДРИМЕ И ПОДДРЖИМЕ вие сами ја плукате. Позади тастатура сите се јаки...
Па колку што видов се сликаше со него пред тоа. Ако се слика еднаш без него не е горда? Мада пршање е на што е горда.
Нека се слика без него, само да не го фрла. Оти многу послушност не е на арно, така ги слушавме и Грците и Бугарите и станавме Северна.
Вака рандом на снимка да беше дадено само, верувам дека не. Ама така да објавеа медиумите, со некој шокантен наслов, повеќето и тогаш ќе реагираа исто вака. Оправдување. Можела да го подаде реално на некој рандом камерман, новинар, што и да имало таму. Дека имала опции, имала. Дека постапила непромислено во моментот, постапила. Нема оправдување, затоа и има извинување. Ама не мислиш дека револтот на народот е сосема мааааалце крајно непропорционален, имајќи предвид какви се работи се случуваат кај нас секојдневно што ги преќутуваме?
Знаете колку слики со знаме има? Може албум со сликички да извади. Впрочем, и на секое интервју многу убаво не' претставува како држава.
Како што пишав погоре на членката околу неа нема никој, запрашајте се зошто наместо да го линчувате детето. Што значи коментарот ти се врти у круг.
Тоа никако не го менува фактот дека го фрли знамето. И да нема се држи во рака,а не да изводи бесни глисти. Разбираш?
Јас колку што разбрав и побарале да се слика без знаме. Разбираш? Ниту го запалила ниту го скинала па да добив авакви напади. Впрочем, помалце фама кренавте за спомениците на албанците у сред мк со толкаво нивно знаме него за ова. А да. И у парламент ви седат. А да. И морате да ќутите
Poveke me zagrizuvat loshite komentari, kolnenjeto I vregjanjeto. Zosto sekade se slika sama bez devojkite pridruzni vokali? Kade e delegacijata I timot za podrshka za da reagira na vreme I voedno da ja pripremi kako da se odnesuva? Kompleksen e problemot I odgovornosta. Pretstavnicite na Evrovizija treba da bidat pretstavnici na narodot.
Барем да го оставела на земја без фрлање, и после да го кренела... после сликањето. Колку толку немало да изгледа до тој степен лошо.
Ова! Кога ќе прочита коментари "да цркнеш, рак да те изеде", "да имаш сообраќајка, да не се вратиш", "курва наркоманска" и уште многу вакви... Луѓево значи воопшто не мислат што прават. Револт е едно, ова е веќе омраза и лични напади. Ако ги прочита сите овие коментари пред да настапи, и јас се прашувам како ќе излезе на сцена. Баш и ќе се изедеме еден ден. И Тоше го ругаа, за стајлингот. Најдобриот пејач, му најдоа и нему мана.
По некоја случајност да беше претставник некој од албанска националност и да направеше ваков “небрежен потег”, ќе ги зае**вме и Путин и Зеленски, па ние ќе ја почневме 3та СВ.
Лани ми се чини или годинава имаше избраничка за мис од Србија што направи двоглав орел со рацете и нормално ја вратија не учествуваше на изборот. https://www.google.com/amp/s/noizz....orla-sad-je-za-kaznu-vracaju-kuci/hfc3856.amp
Замислете ситуација која лесно можеше да се случи, членовите на македонската делегација наместо македонски, да носеа украински знамиња во знак на поддршка, и Андреа од немарност да го фрлеше украинското знаме, на што ќе личеше постапката. Мора да се внимава и поработи многу на однесувањето, знам дека народов е некултурен, воедно не умее да си ги контролира емоциите, што се гледа и по коментари на интернет и насекаде околу нас, ама штом е така, подобро да си седи дома додека не научи. Не ја мразам Андреа и не сакам да ја навредам, и посакувам се најдобро, само не очекував ваков потег од неа.