Зашто мора да е транвестит или геј?! Дечково можеби си сака само жени, а ние тука одма го направивме ваков или онаков.Нему му е работа да се облекува како женско, не се шета таков на улица, туку на ревии и снимања. Kaко што прочитав никогаш не се изјаснил за својата сексуална ориентација, што од гледна точка на неговата работа е нормално-сите тоа ги интересира, а он држи во неизвесност и е поинтересен. Можеби е навистина геј, ама зашто мора тој заклучок да произлегува од тоа дека на снимањата носи женска облека?! И проституките заработуваат од секс, ама не значи дека уживаат и ги бива Каква споредба
^ Да, па исто и со глумците и во филмовите и на театарска сцена. Еве на пример кај нас во претставата „Ромео и Јулија“ глумат само машки членови, машките членови се преправени во женски, па што значи тоа...? Дека се геј или...?
Каков сака нека се смета ,типот е уникат! За мене е машки ,се познава од километар дека е момак и баш ми е онака фацичка . Не знам зошто некој би гледал на Андреј со гадење ,бидејќи тој си ја брка работата на свој единствен начин и е далеку ,да речеме ,од нашиов фрик Боки . Андреј е софистициран , шармантен и поседува маркантни црти кои го истакнуваат од толпата ,такашто најверојатно би му следеле бројни ангажмни во неговата кариера. Ја поздравувам неговата храброст и ектравагантност!
А што би ми било мене гајле дали е геј или не ? И да е и да не е мене не ми менува нешто, ниту на било која од вас. Не ви е дечко, па да паничите и да имате проблем со тоа. Совршен е во она што го работи и му се восхитувам да на храброста и на умот да направи пари од тоа што му е дадено од Господ. Верувам дека низ светот има уште милион вакви што му е срам и од дома да излезат поради нивниот изглед. Сите сме луѓе. На крај крајева и да е геј пак е ЧОВЕК. И тие се луѓе. Не знам зошто толку осудување. Далеку од тоа дека е одбивен и одвратен како Боки, тука ќе го земам пример Фифи (мислам дека така беше) кој не ми е одвратен како што ми е Боки. Ова го пишувам бидејќи знам дека ќе се најди некој што ќе речи дека плукаме по се што е наше.
Се повеќе и повеќе се разочарувам од вкусот на девојкиве денес. Па каде се Џони Деп,Виго Мортенсен,Киану Ривс,Пол Вокер,Колин Фарел,Џорџ Клуни у листиве? Се повеќе од момичките денес се палат на машки што личат на се освен на машко. Наречете ме конзервативен,али не го подржувам ова трансформирање од мушко у женско или обратно. Одвратно е,буквално,во секоја смисла на зборот. И баш ради тоа што сега секој сака да се истакне со екстраваганција,или е дел од ова,или поддржувач. Не фала,не сакам моето дете да расте у такво извитоперено општество каде што човекот ќе ги поместува своите граници на многу полошо,ќе изгледа како фрик. За џабе ли не создала природата вакви какви што сме? Свашта...
^ Ех у право си за тоа со Џони Деп и сл. Него јас сум далеку од конзервативна личност ама и мене не ми се баш по ќеф овие работи. Зошто бе морале да го сликаат полугол, зошто? Мене ми се згади од тоа тело и таа фаца. Ич не ми идат заедно, не ми е и не ми е природно. Не е финтата се да апсорбираме од светот на модата, тоа не не прави по „модерни“ и современи персони. Ништо чудно по 10 год. да има ревија на женски, ревија на мажи и по нив ваквите како Андреј Пејиќ.
Ние не се палиме на типов, не го ставаме на листи на најлепши момак, ние ја почитуваме неговата желба и неговиот труд и работа која притоа професионално си ја извршува. Дали ако е грд некој не треба да ја почитувам неговата работа? Или ако некој е убав а притоа ужасно непрофесионален треба да го почитувам само зашто е убав? Не!
Се е тоа супер,само не генерализирај пошто како што видов има женски на кои им е убав,така да грешно си се пронашла во постот =) А за почитување на неговата желба и труд да се трансформира од машко во женско и да стане модел,не фала. Според мене воопшто не е за почит нешто што е толку слободоумно,толку надвор од границите на лош начин.
Боки 13 може да му се фати на малиот прст боки е едно педерче кое го мразам највеќе.А ти АНДРЕЈ си цар те сакам највеќе
За мене Андреј е еден модел кој ја искористил својата уникатност и успеал да изгради кариера, поуспешна од онаа на многу и машки и женски модели. Новата колекција на Dessous (Hema) Push up Градници
Па подобро Андреј да прави реклами за градници од колку некоја што лошо изгледа Само напред и претходно кажав дека за мене Андреј е УНИКАТ.
Toa што му го дала природата го искористува максимално!Секоја чест!Работи и како машки и како женски модел,а со тоа не можат многу да се пофалат