Андроид апликација Play store и market е едно исто. Јас порано имав маркет икона, па сама ми се смени во play store. Мора да ти се бесплатни апликациите, што се бесплатни и кај твоите другари. Исто е нека не те буни, види убаво прочепкај.
Андроид апликација хм, па јас симнав insragram viber, my calendar pou, temple run 2 skype.. ) и сеа си дремам на вибер и на инстаграм појако ми е него фб нз зашо
Андроид апликација Welcome to the club за инстаграм ова се однесува. Инаку имам прашање да не знаеш како се става кратко видео од 5или 10 секунди наместо слика. Тоа е најново како опција нез дали имаш приметено?
Андроид апликација иам приметено ама незнам како се става ххихихихи ќе пробам после и ќе ти пишам хаха само да снимам нешо.
Андроид апликација како да инсталирам скајп на zte blade III ... (android ima sekako) Play Store -има ..доколку е потребно
Андроид апликација Ќе го најдеш во Top free во Play store, некаде во првите пет апликации е, ќе отвориш и само ќе му одиш install
Андроид апликација Апдејтирај ја апликацијата и кога ќе отидеш на иконата за аплоудирање слики од лева страна ќе ти биде галеријата а од десна имаш икона за видео и натака ќе си видиш. Лошичко е што само директно снимаш и аплоудираш а неможеш ко со сликите на пример која си сакаш.
Андроид апликација кога отворам плеј сторЕ...ми пишува do u want to add an existing account or create a new one? existing/new да одберам ....и сега што
Андроид апликација Имаш google account? Обично сите андроид телефони и сите апликации работат на тој принцип. Ако веќе имаш, одбери existing account и внеси ја.
Андроид апликација А да не знаеш во која од познативе продавници за мобилни (One,T-Mobile,Vip...) се продава Espier ?
Андроид апликација Кога влагаш на инстаграм мора нешто да има Log In... и адреса таму да направиш или преку Фб да се логираш. Стискаш на тоа преку ФБ,пишуваш корисничко име и лозинка,полесно ти е така за да не се мачиш да правиш адреси и ред други работи.
Андроид апликација Симнав Emoj keyboard , ради тие смајлината да можам на инстаграм да си ги ставам. Кога го симнав се океј си беше секое смајличе си се гледаше,си се пишуваше без проблем. После 2 дена кога во коментар ставам такво смајли не излегува,само празно место е , 10тина од 100 излегуваат , а претходно се беше во најдобар ред. Кај други кога гледам си ги има , а кај мене не Знае некој до што може да е ова?
Андроид апликација И ја ги имав инсталирано. Мене ни десетина туку 6 ми излегуваа и одма ги деинсталирав :geek: Незнам од што може да е вака.. Спојлер П.С зашто темава е Андроид апликација а не оперативен систем :geek: За ајфонон има ајфон оперативен систем а андроидов си е уште апликација а? Не ме сфаќајте погрешно де,само прашувам зашто е вака именувана темава
Андроид апликација јас имам lg GT540 и има андроинд систем ама кога одам у market и идам на search, барам инстаграм и има све некои дополнителни за инстаграмот а инстаграм нигде го нема, има некои instasketch for instagram, winstagram-instagram widget и све некои такви, зашто го нема инстаграмот само да го симнам?
Андроид апликација Што верзија на андроид ти има телефонот?Инстаграм може да се симне од 2.2 па нагоре што се верзиите на андроид,ако имаш 2.1 неможеш да го симнеш Еве ти линк види- https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=en
Андроид апликација еве што пишува на гугл The LG GT540 Optimus, also known as the LG GT540 Swift and the LG Loop GT540, is a mid-level Android smartphone designed and manufactured by LG Electronics. Released running Android 1.6 Donut, the device can be officially upgraded to Android 2.1 Eclair via an LG software release. Е сега не сватив баш прочитав на темава дека треба да направам update на системот, како иде тоа?
Андроид апликација Eпа вака.Одиш нели у сетингс,па после најдоле има About Phone и таму треба да имаш Upgrade Software ваљда до сега требало да ти праќа известувања,мене така ми правеше за мојот (јас имам самсунг галакси мини 2) провери па пиши дали ти успеало
Андроид апликација Што верзија на андроид ти има телефонот?Инстаграм може да се симне од 2.2 па нагоре што се верзиите на андроид,ако имаш 2.1 неможеш да го симнеш Еве ти линк види- https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=en[/quote] еве што пишува на гугл The LG GT540 Optimus, also known as the LG GT540 Swift and the LG Loop GT540, is a mid-level Android smartphone designed and manufactured by LG Electronics. Released running Android 1.6 Donut, the device can be officially upgraded to Android 2.1 Eclair via an LG software release. Е сега не сватив баш прочитав на темава дека треба да направам update на системот, како иде тоа?[/quote] Eпа вака.Одиш нели у сетингс,па после најдоле има About Phone и таму треба да имаш Upgrade Software ваљда до сега требало да ти праќа известувања,мене така ми правеше за мојот (јас имам самсунг галакси мини 2) провери па пиши дали ти успеало [/quote] нц, ни апдејт софтвер ни ништо нема.фала во секој случај
Андроид апликација ^А да пробаш вака - https://www.youtube.com/watch?v=XnwdT4FQzWU ? Изгледај го видеово,пробај па кажи