Андроид апликација Не знам каде да прашам, ваљда тука ќе може да ми помогне некој Како да го исклучам она знакчето мобилен на фесбук чатот кога ќе бидам исклучена што покажва пред колку минути со била приклучена од мобилен. Да го нема него?
Андроид апликација А постои можи некако без да се одјавам да го исклучам то икончето мобилен да се појавува ко ке не сум приклуќена на фб?
Андроид апликација Мислам дека не Едино незнам што е тоа со Sync,ај оди пробај во Опции ---> Сметки и синхронизација ---> Тргни го фејсбукот некако од таму,ама сепак мислам дека нема врска тоа со икончето на фејсбук,мислам дека освен одјавување друго чаре нема..
Андроид апликација Пред некој месец не ми отвараше вибер,сега инстаграм не ми отвара и сама се избришала иконата,исто и фб. Имал некој ваков проблем? Спојлер Незнаев во која тема да прашам
Андроид апликација Изгледа само јас наопачки амаа да прашам како да направам да ми се појавува иконата што покажува пред колку време си бил уклучен? xD a и сакам да прашам овој телефон не е андроид? зашо неможам да симнам на него инстаграм и сл или неможе на овој телефон да се симнат такви?
Андроид апликација Не е андроид тоа сигурно, а одредени апликации за да ги симнеш бараат одреден софтвер. За инстаграм не сум сугурна дали бара андроид да има телефонот.
Андроид апликација Jaс па мислам дека неможеш,зашто обично од плеј стор се симнува,а ако немаш андроид,немаш плеј стор.Така ја LG-то си го зафркнав,нешто со кабелче пробував и не се уклучуваше после цел телефон...Така да ако не види на YouTube ако има нешто пробај... На тетин ми на андроидот порано така му правеше,сега на ајфонот нормално му е,незнам што телефон имаше , само знам дека 2.1 андроид имаше и после од сервис му кажаа дека неможело да се обработат податоците,да си го апдејтира софтверот незнам што глупости,и на крај имаше апдејт,2.3.6 му беше андроидот,и пак ништо,незнам од што би можело да биде,а иначе што телефон имаш?
Андроид апликација Може ли да се инсталира андроид на Samsung GT-S5230 ? На јутуб гледав некои видеа како слегнуваат амаа да си прашам сепак можда некоја од вас знае
Андроид апликација Кој корсити Инстаграм може ќе знам да ми одговори на прашањето Како се става срце во коментар или хаштаг?
Андроид апликација Со Вибер можам да зборувам бесплатно и со луѓе што се надвор од Македонија така? Потребно е само да имаат Вибер, ако добро сум разбрала
Андроид апликација Не мора да фаќа WI-FI ако користи интернет од телефон Sw3et.Ang3l - Да, можеш да зборуваш бесплатно со кого сакаш, независно каде се наоѓаат, под услов нели и тие да имаат вибер. Тоа сама тешко дека ќе го направиш, однеси го телефонот во салон некој да пробаат, ама искрено не верувам дека ќе може и дека ќе функционира како што треба.
Андроид апликација Нели на Ајфон има Ретрика, и незнам други камери со ефекти, и кога ќе стиснеш за сликање можеш одма да си менуваш ефекти. Ама на Андроид нема Ретрика нели, ама дали има некоја апликација, да спуштам за ефекти, ама да вклучам камера и во моментот да ставам ефекти.. а не да сликам и подоцна да ставам ефекти.. незнам дали ме разбравте баш, сепак дали може така?
Андроид апликација Најдобра и најискористена апликација на андроид за мене е торент. Се друго има на иос дури и од повеќе, али само ова не. Си има посебна апликација и за thepiratebay, и буквално со еден клик одма си го имам на таблет. Од видео плеерите, сега за сега МХ Player ми се покажа како најдобар, се заклучува екранот за да не се стиска по тачот кога се гледа филмот, има опција и за прикачување на превод, навистина едноставно исто како и на компјутер. Sidereel на ios ми е пофункционална исто и imdb, така да тука не сум задоволна нешто посебно. Аngry birds ја играм најмногу дека на таблет е поголемо и попросторно за играва, не сум толку по Темпл ран и сабвеј, не ми се толку интересни. Интересна апликација што ми се издвојува ми е Hashnote, нешто како notes e само не е класичен туку се подредуваат со хештанг# според клучен збор, па некои работи што сакам да ги запишам некогаш таму ги ставам, иновативен концепт. Fixie е инетересна за правање на гиф сликички, Flipboard како агрегатор за интересни новости, по желба го додавете својот фејбук и твитер профил и вестите и од таму се регрутираат новости. Сега за сега толку, али па и месец дена го има толку го расчепкав, многу ми е глупав сторот, не апдејтува постојано нови и интересни апликации туку се едните исти ги покажува постојано, тоа мора да си го поправат.
Андроид апликација Вчера земав Alcatel m'pop и бидејки толку се разбирам во телефони чепкајки го од радозналост некако напраив сите пријатели на фејсбук што ми се да ми ги покажува во контакт листата во телефонот и тоа ужасно ме напиња бидејки кога сакам да свртам телефон морам да роварам 500 души. Ке може ли некој да ми каже како да тргнам тоа да не ми е споено со фб бидејки ја стварно многу слабо се разбирам во технологијава. Фала многу однапред.
Андроид апликација Ајде пробај вака - оди во контакт листата и оди во Опции/Settings или нешто такво. Би требало да имаш опција да одбереш кои контакти да ти ги покажува (нешто како Filter). Ако не најдеш такво нешто - пробај да одиш во Settings/Accounts, каде што ти е поврзан Фејсбук, да го одјавиш или да одштиклираш синхронизација на таа апликација. Пробај па кажи што си направила