Андроид апликација Aj некој ако имал слично искуство да ми помогне, значи имам инстаграм, и нормално си следев луѓе, имав слики и такви ствари, ама еден ден ми се одлогира инстаграмот сам, и океј се логирав пак ама сега немам ниту една слика, ниту фоловерс ниту ништо, а кога од кај друг корисник на инстаграм си го отварам профилот се ми стои, и не знам што да правам?
Андроид апликација кога се приклучуваш од фејсбук апликацијата на телефонот ќе притиснеш донт синхронајз ти си ги синхронизирала и затоа ти излегуваат во контакт листата за тоа да исчезне ке се одлогираш од фб и нема повеќе да ти се и другиот пат кога ќе се логираш не ги синхронизирај
Андроид апликација Има ли некоја Андроид апликација да можам музика да ставам за рингтон? Врска неам од Андроид OS, а и го средувам тел. на мајка му на дечко ми.
Андроид апликација Некоја апликација за навигација? За Македонија и околниве земји? Барав, ама никако да најдам
Андроид апликација Уште прашуваш. Пиши. Само немој да ми кажеш преку Astro file manager, или некое слично, оти така нејќеше минатиот пат.
Андроид апликација Ми се апдејтира новата верзија на месенџер на фб,е сега дали има некој начин да го тргнам апдејтот,да ми остане старата верзија од месенџерот?
Андроид апликација Неможеш, и мене ми се апдејтира. Поглуп апдејт на апликација до сега не сум сретнал.
Андроид апликација ^^^ Се бришат, ама само тие јас што ги имам инсталирано... Тие што се златна книга, макств и другите, воопшто не ги покажува...
Андроид апликација Тие ти доаѓаат со софтверот и нема да можеш да ги избришеш. Телефонот сигурно си го земала од оператор, само они ставаат такви апликации во телефоните.
Андроид апликација Девојки да не знаете што апликација е оваа. Сите стават слики вакви по ФБ не ми е јасно како ..
Андроид апликација Ќе ви ја пратам покасно од дома. Ја знам апликацијава али сега сум на друг компјутер и ја нема овде.
Андроид апликација Имам Android version 2.3.6. и инсталирав инстаграм, се симна АМА не може да го отворам Ми се појавува некое текстче дека треба да имам појака камера (а камерата ми е 3.0 мегапиксели). Знае некој како да го решам проблемов?
Андроид апликација Каков телефон имаш?Јас имам самсунг галакси мини 2 и ми се отвара инстаграм ама неможам да снимам видео,и мене камерата ми е 3.15,незнам зашто така ти прави
Андроид апликација LG-E400. Океј телефон е, ми ги отвара сите симнати апликации ама инстаграм не знам зошто нејќе