Андроид апликација ^Па супер си е телефонот,незнам зошто така ти прави Проба да го деинсталираш па пак да го инсталираш..?
Андроид апликација Еве ви неколку интересни апликации зза Андроид кои може би ви се допаднале: Shazam е музичка андроид апликација со чија помош и при Wi-Fi ќе ја пронајдете песната која ја сакате. Наместо да памтите текстови на песни, па да барате, едноставно ја пушате апликацијата во моментот на свирење на песната и таа сама ви ја наоѓа. Доколку немате интернет, повторно ќе ја пуштите апликацијата, таа ќе ја најде песната но нема да ви ја прикаже во моментот. Инстаграм е апликација која ви овозможува да споделувате фотографии со целиот свет. Фотографиите се од вашиот секојдневен живот, вклучувајќи го вашиот оброк, вашата соба, пенкала, тетратки итн. Aviary е апликација за правење фотографии. Има навистина интересни ефекти, колажи и ред други работи. Слично е со Pics Art. Многу е убава. Вибер е телефонска апликација која овозможува да реализирате телефонски повици со било кој кој ја има апликацијава и имате Wi-Fi или бесплатен интернет. Ова исто вклучува пораки, испаќање видео клипчиња и звучни пораки.
Андроид апликација Пробав два-три пати ама пак ништо. Хмм не знам каде да го однесам.. на сервис да не ми земат пари за ништо
Андроид апликација Некоја апликација за гледање тв програми што функционира? Имав една пред некое време, добра беше, ама ја избришав и сега не можам да ја најдам. Користи некој вакво нешто? Зборувам за нашите телевизии.
Андроид апликација Ме интересира што е финтата со Running applications, и зошто и settings се наога тука и си вртат време пр.5:37:55 ,дали си трошат од интернет,зошто има МВ над нив,го забавуваат телефонот или...?Дали треба ди ги стопирам?
Андроид апликација знаете ли некоја апликација за пишување на македонска подршка? за galaxy s 4ка, имаше една назад во темава ја симнав ама не сакаше, одам одбирам македонски и пак си останува како претходно..
Андроид апликација Да знаеш само колку време ја барам и еве кога конечно се откажав открив дека се викала Shazam, фала ти
Андроид апликација Зависи кој таблет. Ако имаш од тие малите 7 инчни што може да се збори со слушалки, тогаш ќе можеш.
Андроид апликација Јас на мемориската ставив Root Uninstaller Pro v.3.2, после тоа ја инсталирав и и те како се бришат апликациите. Ја имав некаде запишано постапката како одеше се по ред и успеав да ги тргнам од телефонот сите програми како златна книга, соновник и сл. Само треба многу да се пази да не се допре нешто по грешка освен тие па да отиде цел софтвер јабана.
Андроид апликација A пример ако од моб слушам радио и ја вклучам програмата дали ќе ми ја најде песната што сакам т.е насловот (извинете ако ова е глупо прашање но не ми е јасно )
Андроид апликација Е не сум сигурна дали може така, немам пробано. Но мислам дека нема да може, бидејќи, кога ќе ја пуштиш Шазамот, ќе се исклучи радиото.