Андроид апликација Pou ја симнав и уште една Walk me up, alarm clock. Првата само колку за игрички да имам, а вторава е многу јака. Спојлер Погодна за спанковци. Ќе почне да свири, а за да престане мора да станете и со телефон в рака да направите десетина чекори (може да си наместите колку чекори точно сакате). Кога почнува да свири се појавува одбројувалка и човек кој одбројува, не можете да мамите со тресење на телефонот, зашто ќе ви каже Don't shake Ако во текот на одењето застанете ќе почне да одбројува од почеток А јас само за проба го ставив на 15 чекори, и ем подзастанував, како сум ја кружела цела куќа со телефонот в рака, како балерина бев Инаку, за такви апликации како што зборувате за да ги препознава песните, сестра ми има една: Спојлер Оваа пронаоѓа тексови, веднаш дава текст, а и со неа се сечат делови од песната ако на пример сакаш да си ставиш делче од песната за рингтон, нотификации или сл.
Андроид апликација Луѓе ај препорачајте ми некои интересни игрички за тепање досада? Ги имам Pou и Bunny Skater но ми здосадија..
Андроид апликација Фејсбукот никако нејќе да ми се апдејтува, веќе некое време. Таман ќе стигне до 90% и нешто, ќе се рестартира. Значи не го ни чепкам, веднаш се рестартира. Тоа се има случено 4-5 пати. Само со фејсбукот така се случува. А не се ни уклучува. Треба да имаш ептен јаки нерви, цело време force close и црна позадина. Морам да одам преку google, па да пишам facebook, за да се уклучи. Единствено не сум пробала, да ја избришам апликацијата, па повторно да ја инсталирам. Се надевам дека овој пат ќе успее.
Андроид апликација Не знаев дали овде да пишам или во темата за Tumblr - пораките како ги отварате преку апликацијата? Се утепав барајќи, ама пораките не ги најдов...
Андроид апликација Duolingo: Learn languages free Интересна и корисна апликација за изучување на странски јазици,си тепам време со неа.
Андроид апликација Јас моментално овие ги имам, Pou, Subway Surfers,Deer Hunter 2014,Jungle Fly,Plants vs Zombies,Danger Dash,3D City Run,Temple run 2 и The Sims Freeplay.. А сеа си симнав апликација Duolingo- онака колку да ми помине времето,си учам странски јазици.
Андроид апликација Игри на мојот телефон-ЈОК! Си имам интернет дома, на фемина од телефон ќе си седам. Ако ми е досадно,а немам интернет, си имам апликација Dogs of the world free version и си гледам разни раси на кучиња, стандардите, редниот број на кучето и тн...
Андроид апликација Имам Pou,Smurf Village а,имав и Subway Surf.Aли играва кога се најавив преку фб почна константно да кочи и ми пукнаа нервите и ја избришав.А,баш рекорд ми беше 1 милион и нешто
Андроид апликација True or false Уште една интересна игричка за тепање време,за тестирање на вашето знаење.
Андроид апликација Јас неможам да си ја симнам Subeay Surfers....уопште неможам да симнуам игри...Цело време вика Isufficient space on the device..ПОМОШ..телефонот е Alcatel one touch 991.
Андроид апликација Ај ако може некој да ми каже како да направам инстаграм зошто се мачам цел ден и што е сложеноооо? Фала
Андроид апликација Јас ја извадив сеа бргу Simphsons tapped out многу јака игричка кој ја има и сака да ми биде комшија Лп хахаха да во потрага сум по комшии )))
Андроид апликација Женски препорачајте ми некои интересни игри и апликации цркнав од досада.Неам мемориска али иам доволно простор.
Андроид апликација Дали некој би можел да ми каже зашто во последно време неможам да ставам локација на сликите на инстаграм ?Поеано можев а сеа извесен период ми вика can't load location ...