Андроид апликација Македонска подршка за тастатура да симнам? Пробував неколку пати со различни програми, ама не бива
Андроид апликација Јас немам Андроид на мојот телефо Само за јавување го користам,тапа ми е се нервирам
Андроид апликација Можеби не е за овде прашањето, ама како да ставам профилна слика на Инстаграм? Одам во Edit Profile и нема никаква опција за тоа... Помош?
Андроид апликација Оди кај тебе на профил па потоа десно горе каде што се трите точки притисни, па потоа на тоа што ке ти се отвори оди најдолу имаш change profile pichture
Андроид апликација Не сум запознаена многу со инстаграм, ме интересира ако гледам слики на некој кој не ми е пријател или пак на приијател на инстаграм на кој сликите му се јавни дали му стигнува известување дека му ги гледам сликите?!!
Андроид апликација Не се секирај не му стига ништо, нема начин како. Провери случајно да не имаш исклучено во сетингс да прокажува локација на слики и кога пишуваш.
Андроид апликација Доколку сеуште немаш најдено, за да дојдиш до пораките треба прво да го одбериш блогот на кој ти се испратени (пошто нели, на еден акаунт можеш повеќе блогови да имаш) т.е одиш на човечето (третиот симбол горе), па го одбираш блогот на кој ти се испратени пораките што сакаш да ги прочиташ
Андроид апликација Фала, имам уште едно прашање. Како да видам кои ме следат? Вака ми е моментално, кликам на второто followers, ама не се отвара линк.
Андроид апликација Види почекај малку, би требало да се отвори...Друг начин незнам, барем јас така си проверувам
Андроид апликација ^ Од компјутер неможе да се смени сликата на профил на Инстаграм ниту да се види кои ги следиш.
Андроид апликација Имате ли проблем со фејсбуков после последниот update? Не можам од вчера да го отворам, го деинсталирав па пак го инсталирав, ама истиот проблем се јавува. Connection lost пишува
Андроид апликација Скоро кај секој втор го има тој проблем. Да, до фејсбукот е. Т.е. до апликацијата. Вчера доста луѓе ми се пожалија. Кај мене си е ок, но ако ми се направи апдејт го јадев стапот и јас.
Андроид апликација Пред некоја недела, кога го имав телефонот со андроид, исто така имав проблеми со фб. Никако нејќеше да се отвори, а кога ја апдејтував, самиот телефон ми се рестартираше. Затоа ги избришав сите апдејти, ја имав најпрвата верзија. Повторно не сакаше да се апдејтува, па на крајот симнав друга апликација за фб. Скроз беше иста, дури и побрза.
Андроид апликација Дали Вие што имате проблем со фб после апдејтот имате одбрано македониски јазик на андроидот? Тука > (клик) може да прочитате повеќе за проблемот, а истиот наводно може да се реши со менување на јазикот. Кај мене се апдејтираше вчера ама нема никаков проблем, а и не користам македонски јазик.
Андроид апликација Мене на англиски ми е фејсбукот, ама пак го имам истиот проблем... Ставена ми е опција на мобилниов автоматски да прави update на сите апликации, и досега не сум имала никаков проблем, ама после update-от од вчера, не го отвора.