јас имам iphone 2g ( од старата генерација ) и имам проблем со app store ( маркетот ) кога ке симнувам апликации ми вика this app requires 5.0 или this app requires 6.0 и неможам да ја инсталирам повеќе луѓе ми викаат дека е постара генерација од ајфон затоа неможе ама на интернет сите што имаат 2g немаат никаков проблем со користење app store некој знае solution ?
Незнам дали е за овде прашањето но не најдов некоја таква тема, па ќе прашам. Значи имам Galaxy S4 и нели имаше проблеми со фејсбукот после последното ажурирање, но си го повратив. Е сега не можам да најдам опција каде да го прекинам тоа само да си прави update. Знае некој како?
Влези во Плеј Стор, напиши горе Фејсбук. И влези и ќе стиснеш на левата страна од Бек копчето и таму ќе го исклучиш.
Не знам колку е соодветна темава ама не знаев каде да прашам. По кој основ се појавува на фејзбук кои слики сум ги лајкнала на инстаграм? Често гледам низ home page вакво нешто.. Може ли да направам да не се појавува на фб?
Ти виде убаво од која година се тие објави на интернет ? И за кои апликации таму станува збор ? Ти тврдам дека со сигурност тоа ти е проблемот, постара генерација на телефон и тоа е тоа, за жал.
Симнав апликација Series guide за да ме известува кога излегуваат нови епизоди од сериите што ги следам,ги додадов омилените серии ,ама никаде не можам да прочитам информација кога излегува нова епизода ,нема никакво известување. Како да ја користам,нешто утнувам изгледа? За оваа апликација станува збор.
Здраво Имам сони иксперија миро, андроид систем.. Сакам некоја позадина, анимација да симнам. Некои поинтересни теми и сл. Ќе може да ми кажете како точно да направам.. Се имам обидено неколку пати но не можам да го симнам тоа што го барам
Има live wallpapers категорија на маркет. Таму имаш огромен избор, сигурно ќе најдеш нешто што ќе ти се допадне
Кликаш на шоуто, одиш на Seasons и ги штиклираш сите епизоди по сезона што излегле досега за да ти излезе дата за последната или следната епизода.
^ Sidereal is the real deal. Од 10 видови апликации испробани пак на стариот добар сајдреал се вратив. Додуша малку е различна на андроид и на иос ама сепак, си има календар на кој ден излегуваат и едно како листа да ги штиклираш кои ти се глеадни а кои не од најнови до најстари по датум на излегување.
Девојки си земав нов телефон, и си го симаv фејсбук. Но не ми ја отвара апликацијата. Имам интернет конекција а ми пишува connection lost. Прочитав пред некоја страна имале и други вакви проблеми. Како да ја симнам постарата верзија?
^Ако ти е на македонски во сетингс смени го на англиски менито во мобилниот и ке ти се пушти фејсбукот. И јас го имав истиот проблем но од кога го сменив на англиски немам никакви проблеми.
Девојки што имате проблем со facebook , сменете го јазикот исклучете го телефонот и пак вклучете го. Кај мене не сакаше неколку дена пишуваше connection lost,сега го сменив на англиски и го исклучив телефонот и пак го вклучив и еве сега функционира
Еве кои јас ги имам : Facebook, Twitter, Snapchat, AppLock, Snapspeed за уредување слики им дава баш онака професионален изглед, Aliexpress за секогаш да следам што е ново, Vidtrim за кратење на видеа, Pinterest, Weheartit, Picsart за уредување слики со колаж, ефекти и сл, AntiVirus, Youtube, H&M, Screenshot Ultimate, Avtobusi, Pou, Viber, Stylish Girl за правење комбинации со слики од твојата облека, но не ја употребувам често & Icon changer што ми го направи телефонот 100% посладок Вака некако
ЛЕЛЕ проклета да си нервите ми ги искорна,од 10 не мрднав скапана една еј,дебела смрдена птица неможе да лета ЗНАЧИ КОЈ ЃАВОЛ МЕ ТЕРАШЕ ДА ЈА ИНСТАЛИРАМ? ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Ако имате слаби нерви,НЕМОЈТЕ да ја инсталирате проклетава Flappy Bird зашто ќе завршите во Бардовци и сепак нема да можете да ја деинсталирате,зашто е заразна а нерви ви корне Ќе се мрднам еј
Хахах е јас да се пофалам 11 ми е рекордот Кај другарка ми ја играв и не памтам дали беше 11 или малку повеќе, ама важно тука негде е Инаку ете и едно видео за играва - http://www.youtube.com/watch?v=7wb7bCzWSLs - Flappy bird?? More like Flappy Dick!!
Луѓе помош Купив пред два дена sony xperia e андроид се си има,ама сеа проблемов е ,одам дома го полнам се 12 часа како што впрочем и треба најпрво,и сега го уклучувам ми бара таму податоци се да се најавам на гугл ,на фејзбук и го правам тоа,направив емаил нов зошто стариот не ми го примаше се најавив од новиот се ок,и сега одам нa play store и си симнав две игрички од тие so вика free games ,ја симнав мачето том што зборува и една друга.Кога почнав да ја играм по 5 мин горе ми се јавува Еден вирус е пронајден,вика преземете ,инсталирајте и извршете целосно скенирање тука.и СТРАНАТА кај што ми вика да појдам е http://www.appbrain.com.одам таму и ми се појавува - АНДРОИД антивирус и безбедност. И вика скенирањето за вируси и шпионски софтвер е препорачливо за вашиот андроид уред. Вашиот андроид може да се најде во опасност.Препорачливо решение ,преземете,инсталирајте и извршете скренирање.Го сторив јас тоа,ја симнав аппбраин скенирав еднаш ми вика вирус нема не е пронајден ниту еден.ОК,ке почнам да чепкам друго горе ми се појавува пронајден е еден вирус.Играм игра пак предупредување одам на странава кај антивируснава не се отвора. Фатив го ресетирав тел така некаде читав при закана од вирус ресетирајте го телефонот.И што дека уклучувам пак вирусот си стои. Што да правам нз тазе купен тел не ни отворав на некакви си ризични страни ништо освен plaу store .Нз што да му правам . помош некој што знае.ве молам